• 瀏覽: 2,103
  • 回覆: 12
毒害咩都唔識嘅小朋友,成為泛民黃媒未來幫手,認真無恥。

每年不停向香港小朋友落毒造就未來黃絲群。

最毒係呢招。

推國民教育就唔得,呢d洗腦就歡迎,泛民垃圾不如

垃圾

人地既父母鍾意點樣教育仔女都關你事?

你鍾意教你仔女日夜裝香俾毛國父係你嘅自由。

引用:
原帖由 caledis 於 2018-1-1 11:09 PM 發表

黃媒訪問細路咩意思?

害人呀。

引用:
原帖由 caledis 於 2018-1-1 11:09 PM 發表

我哋納稅人交稅投資教育想教好下一代,黃色黑社會就去教壞佢哋,點會唔關我哋事?

引用:
原帖由 lewark 於 2018-1-2 06:53 AM 發表

黃媒訪問細路咩意思?

害人呀。
細路唔可以有意見?

引用:
原帖由 caledis 於 2018-1-2 04:43 PM 發表

細路唔可以有意見?
可以,問個4,5歲細路仔反唔反對一地兩檢呀。你老豆老母都反喎。

引用:
原帖由 caledis 於 2018-1-2 04:43 PM 發表

細路唔可以有意見?
係。
因為細路唔可以投票。

就算唔講呢樣。
有幾多家長俾自己兩歲既子女選擇幼稚園丫,佢又有冇能力自己選擇呢。

悉心訓練,英武也成精!

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2018-1-2 06:59 PM 發表

係。
因為細路唔可以投票。

就算唔講呢樣。
有幾多家長俾自己兩歲既子女選擇幼稚園丫,佢又有冇能力自己選擇呢。
有人話投票咩?無權投票就唔可以發表意見?

人地有訪問兩歲既細路咩?

又一個青年報廢。井底蛙,美國入境報關表都有簡體中文版本。政府和學校門口通知都用八種文字。多的出門見見世界。最叻講粗口。有人認同咩!同學很理智,理性地去分析問題,正確的態度去評論!
喜見浸大有這些正常的同學,為你們鼓掌!

引用:
原帖由 lewark 於 2018-1-1 10:00 PM 發表
毒害咩都唔識嘅小朋友,成為泛民黃媒未來幫手,認真無恥。

每年不停向香港小朋友落毒造就未來黃絲群。

最毒係呢招。

有乜辦法?大陸唔理,香港正苦無本事,無能力理,得我地一小撮還算清醒的人說說咀炮,打下擦邊球,點同全球最大勢力鬥?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]