• 瀏覽: 14,035
  • 回覆: 70
  • 追帖: 2
+5

令人想起唐少

引用:
原帖由 A1899 於 2018-1-2 09:29 發表
+1

咁樓主睇嚟你都預知到自己嗰頭近了 哈哈!

引用:
原帖由 highbury64 於 2018-1-1 05:58 PM 發表
親共嘅廢中廢老都好鍾意講中國已經超越香港,仲話香港後生仔比吾上大陸人,我地睇番真實數字:
上海人均GDP(購買力平價): $32,684
香港人均GDP(購買力平價): $58,322
上海已經係全中國最繁榮,不過上海人均GDP只係 ...
係囉~香港gdp咁勁,點解你無錢買機票飛過台灣,點解攞唔出50萬去你祖國日本投資移民,仲要爭女都唔夠中坑大叔嚟,連女神都9埋

引用:
原帖由 Ray-Cyrus 於 2018-1-2 01:19 PM 發表
黃絲狗種陰質事做盡,係早死啲

引用:
原帖由 Ray-Cyrus 於 2018-1-2 01:19 PM 發表
會唔會過唔到新年?

引用:
原帖由 highbury64 於 2018-1-1 05:58 PM 發表
親共嘅廢中廢老都好鍾意講中國已經超越香港,仲話香港後生仔比吾上大陸人,我地睇番真實數字:
原本就係,但香港再多幾個你D 垃圾廢柴,就好難講。

樓主咁咒自己

引用:
香港人均gdp高,關你呢d低端人口乜事?

樓主繼續打飛機

用購買力平價標準,深圳過兩年就可以追上香港了。

http://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=26229094
美國首位女司法部長雷諾(Janet Reno)於柯林頓時期上任,她於選舉前一天離世,享壽78歲。美國社群網路上開始瘋傳,她生前曾經說過,「川普在我有生之年絕不可能當選總統」(Donald Trump will never be president in my lifetime)。難不成川普當選成真?

樓主係準既, 大陸早幾年就支爆佐啦!!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]