• 瀏覽: 14,021
  • 回覆: 70
  • 追帖: 2
+5
呢類型POST,毫無討論價值

樓主你安心去啦

引用:
原帖由 highbury64 於 2018-1-1 05:58 PM 發表
親共嘅廢中廢老都好鍾意講中國已經超越香港,仲話香港後生仔比吾上大陸人,我地睇番真實數字:
上海人均GDP(購買力平價): $32,684
香港人均GDP(購買力平價): $58,322
上海已經係全中國最繁榮,不過上海人均GDP只係 ...
樓主加油!!

典床典蓆狗延殘喘都要頂住呀!

樓主反串?

讚揚一國兩制好成功

功在老董 曾蔭權 梁振英 林鄭

香港購買力可能有一半其實係內地人。

引用:
原帖由 highbury64 於 2018-1-1 05:58 PM 發表
親共嘅廢中廢老都好鍾意講中國已經超越香港,仲話香港後生仔比吾上大陸人,我地睇番真實數字:
於腐,守舊,固步自封

我相信樓豬有生之年,睇到都當睇唔到!

死狗捱多一年半載吖,你咁早死

樓主其實你作呢D肺文,係咪廳....

識基本經濟學既人都知道人均產值無實際意思

引用:
你説岀真相傷了大陸人的心,皇帝的新衣被你拆穿了,六毛黨及水軍們不會放過你。

引用:
原帖由 吳尊函 於 2018-1-2 08:05 PM 發表

原本就係,但香港再多幾個你D 垃圾廢柴,就好難講。
自己咒自己?

引用:
原帖由 hy3161 於 2018-1-19 07:43 PM 發表

腦殘,20年前,喜歡是10倍于上海,今日相差幾十%。
仲有香港無產業,而金融市場,上海股票成交比香港高。
因爲有低端人口不停地移民去香港,因而拖低了香港的發展指數。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]