• 瀏覽: 41,944
  • 回覆: 460
  • 追帖: 3
+51
推翻滿清,結束封建皇權是國民黨前身!

國民黨抵抗日本侵略,遠征軍幫助亞洲其他國家消滅日本侵略主義,打出國威同時,收回好多西方列強,在中國的特權!
相反,毛澤東實質為中華民族做嗰啲乜嘢呢?帶領全國人民向史太林叩頭?

最後,毛澤東殲滅左國民黨了嗎?沒有?國民黨然係台灣,在改革開放前,台灣人生活遠遠拋離毛澤東的19無產階級社會!!

因為台灣,毛澤東根本就冇統一中國!!

為了中國的未來,國民政府在困難的日子,一樣盡量訓練科技,技術人才!
騙子毛澤東,無恥吹牛自己令到中國科技,技術進步,事實上,解放後到改革開放,中國大部份的科學家,都係國民政府訓練,留學歐美,中國共產黨將知識分子打成臭老九,年青人上山下鄉,有乜撚嘢可能可以發展科技發展技術?

毛澤東只不過利用日本侵華後,經濟困難,以民主自由,結束一黨專政,迷惑社會基層!搞農民革命!!

幫助邪惡的金日成,抗美援朝建立金家皇朝,仲要死咗幾十萬人,欠下蘇聯一大筆債,害北朝鮮人民,生活水準,同南韓差一大⋯⋯

中國大部份人今日嘅財富都係出口創匯得了,就是傾全國之力,為資本主義國家服務!

毛澤東所謂的無產階級革命,工農兵領導,結束一黨專政,民主,自由,全部都係大話!!

毛澤東真正身份,其實係個騙子,不過佢修正,李自成,洪秀全錯誤!

中國特色的社會主義根本就係修正主義,出賣無產階級革命,破壞工農兵領導!!
如果你真係毛澤東嘅支持者,你應該北上,反對修正主義,打到出賣共產主義的共產黨員!承繼毛澤東的文化大革命,肅清叛徒!!

識時務者為俊傑,“當事實改變之後,我的想法隨之改變,您呢?”
毛澤東系點都好,都死左咯,最後勝利系,共產黨

引用:
原帖由 tkgb1981 於 2017-12-29 05:19 PM 發表
毛澤東系點都好,都死左咯,最後勝利系,共產黨
最後勝利的是蔣介石觀點,建立黨國!親歐美,先至係正確的發展道路!今時今日共產黨員,有幾多人移民蘇聯?有幾多人分布在歐美?

薄熙來,吹毛澤東思想,佢個仔係咪去咗蘇聯?

毛澤東所講嘅全部都係大話!

毛澤東打敗左國民黨了嗎?沒有?????
笑死人。

打波贏27:1 , 就唔係贏?

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2017-12-29 05:25 PM 發表
毛澤東打敗左國民黨了嗎?沒有?????
笑死人。

打波贏27:1 , 就唔係贏?
好,改下,打敗改殲滅

這是一篇有成長能力嘅文章,接受不同觀點,合理的,馬上修改!!

引用:
原帖由 狂人甲 於 2017-12-29 05:22 PM 發表

最後勝利的是蔣介石觀點,建立黨國!親歐美,先至係正確的發展道路!今時今日共產黨員,有幾多人移民蘇聯?有幾多人分布在歐美?

薄熙來,吹毛澤東思想,佢個仔係咪去咗蘇聯?

毛澤東所講嘅全部都係大 ...
而家中國成功,原來系因為親歐美,漲知識啦

引用:
原帖由 tkgb1981 於 2017-12-29 05:51 PM 發表

而家中國成功,原來系因為親歐美,漲知識啦

笑冇撚用,講來聽聽,你的觀點!

雖然我回樓主,但我就一定唔係毛左。
成段文字(唔叫得係文章),應該只有呢段係對的:因為台灣,毛澤東根本就冇統一中國!!
正如蔣介石一直都有講反攻大陸,最後都係做唔到。

原因只有一個,就係兩個都已經作古了。

引用:
原帖由 狂人甲 於 2017-12-29 18:01 發表

笑冇撚用,講來聽聽,你的觀點!
中共以精英主義治國
並以計劃經濟結合大量國企
歐美有哪國是這樣?

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2017-12-29 07:57 PM 發表

中共以精英主義治國
歐美有哪國是這樣?
毛澤東幾時講個精英領導?

毛澤東講嘅係無產階級勞動人民站起來,無產階級革命,工農兵領導,造反有理!

毛澤東講結束一黨專政!

毛澤東講個民主!

你覺得呢啲野正確,我依家話毛澤東係騙子有咩錯?

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2017-12-29 07:57 PM 發表

中共以精英主義治國
歐美有哪國是這樣?

毛澤東講嘅係無產階級勞動人民站起來,無產階級革命,工農兵領導,造反有理!

毛澤東講結束一黨專政!

毛澤東講個民主!

你覺得呢啲野正確,我依家話毛澤東係騙子有咩錯?

你解釋下,將讀書人打成臭老九,將年青人上山下鄉,點樣訓練社會精英?

引用:
原帖由 狂人甲 於 2017-12-29 10:11 PM 發表

毛澤東講結束一黨專政!

毛澤東講個民主!

你覺得呢啲野正確,我依家話毛澤東係騙子有咩錯? ...
現在啊,你邊個時空黎架

引用:
原帖由 tkgb1981 於 2017-12-29 10:44 PM 發表

現在啊,你邊個時空黎架
應該係你瞓撚醒未啊,中共元老毛澤東死後,即刻發動懷仁堂政變,否定了文化大革命,修正主義,變成今日的有特色的社會主義!

你是不是毛左,反對鄧小平改革,復辟毛澤東思想!重新建立一個無產階級社會?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]