• 瀏覽: 41,897
  • 回覆: 255
  • 追帖: 1
+2
又嚟發揮香港精神!

引用:
原帖由 tigerpizza 於 2018-1-7 10:02 AM 發表

行駛途中情況激動停車係錯?
你係咪傻?
甘激動司機停低冷靜自己,免得影響駕駛安全,佢保障緊其他乘客同道路使用者安全

你知唔知香港幾多粗底司機造成車禍
我離開係我唔想吊你,唔係你有理,正
白痴仔理論。

引用:
原帖由 tobacoos 於 2018-1-7 10:30 AM 發表

個個都有情緒,咁個個都唔洗做
係呀!

睇樓主寫篇嘢表達能力咁差,可能理解力都唔會好,司機或者想幫老人家呢

引用:
原帖由 WongChoi168 於 2018-1-7 10:29 AM 發表

你喺樓主嗎?
樓主冇你咁on9

看圖作文?我夠話個司機啱啱屌完西,依家鳩痛,要食返支事後煙先開車

我唔會信單方面請講既野

你有不滿,可以向有關𠄘辦商投訴,但就唔好咁樣影人相,放上香討公審人,對依位司機唔公平囉。

樓主唔L讓坐 ,仲去話人真PK

引用:
原帖由 gloriachen 於 2017-12-24 01:08 PM 發表
我剛剛同一位都年紀70歲既屋企人乘坐綠色43M小巴,車牌LM6890,去到油麻地街市時有位婆婆同一位其同行人上車,圖中司機叫我同我屋企人讓坐比佢地坐,但我屋企人都係年紀都70,而且坐我地位置前面既只有一位年輕人... ...
樓上講得對,樓主應該實名投訴貼埋自己個樣上黎先有說服力,司機樣就貼通街喇…自己就歸縮一面支持

我認得呢個c機,佢以前係村有精神問題傷過人的,不要刺激佢啊

引用:
原帖由 RYU06 於 2018-1-7 08:18 AM 發表
有圖有真相,但你自己相呢?點解不放埋上來?剩影人地司機不公平。
而且都係單方面講,
所以,
信一半好喇。

呢個世界公平咩

引用:
原帖由 gloriachen 於 2017-12-24 01:08 PM 發表
我剛剛同一位都年紀70歲既屋企人乘坐綠色43M小巴,車牌LM6890,去到油麻地街市時有位婆婆同一位其同行人上車,圖中司機叫我同我屋企人讓坐比佢地坐,但我屋企人都係年紀都70,而且坐我地位置前面既只有一位年輕人... ...
係邊區43M?香港、九龍都有

引用:
唔,果位緊係司機的熟客啦!樓主以後都唔好搭呢架車喇!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]