• 瀏覽: 2,159
  • 回覆: 15
  • 追帖: 1
+2
事實勝於雄辯

附件

FB_IMG_1513398510946.jpg(337.29 KB)

FB_IMG_1513398502169.jpg(62.89 KB)

引用:
原帖由 watergame 於 2017-12-16 12:33 PM 發表
事實勝於雄辯
美國還美國,大陸人可以有槍。。。冇眼睇。

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-12-21 11:12 PM 發表

美國還美國,大陸人可以有槍。。。冇眼睇。
市民有槍可以制衡極權政府,這就是美國是世界最強國家的關鍵。
5毛們不認不認還需認

引用:
原帖由 watergame 於 2017-12-21 11:18 PM 發表

5毛們不認不認還需認
依照閣下所言,為左世界更好,是否所有國家都應該讓市民擁有槍械?

引用:
原帖由 netnet_boy 於 2017-12-21 11:33 PM 發表

依照閣下所言,為左世界更好,是否所有國家都應該讓市民擁有槍械?
美國之所以可以登上世界最強國家的寶座,是因為集齊了2隻翼,聖經與槍反制極權政府,缺一不可,
共慘政權又反槍又反聖經正是如此

美國有壓力煲+汽車+飛機使國家陷入恐襲恐慌...

引用:
原帖由 watergame 於 2017-12-21 11:36 PM 發表

美國之所以可以登上世界最強國家的寶座,是因為集齊了2隻翼,聖經與槍反制極權政府,缺一不可,
兄台,邪教已經影響你心智,快快去見精神科醫生,評估一吓應該接受何種治療方法...

完全同意樓主講法,雖然對美國國家好唔好,我唔知,不過對於我黎講,視覺效果真心唔錯,所以我絕對支持美國國民無限擁槍,正

引用:
原帖由 watergame 於 2017-12-21 11:18 PM 發表

5毛們不認不認還需認
咁英國呢?德國呢?

當然係好啦!執法容易好多。只要你有好似有擺槍嘅動作,警察就可以殺無赦。幾方便!

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-12-22 08:22 AM 發表

咁英國呢?德國呢?
歐州冇美國槍械人權法,所以歐州被Islam難民征服了。
不要只看tbb新聞,tbb立場不中立的, 很多歐州人被難民欺負的新聞都收收埋埋不會報導

引用:
原帖由 護陰急先鋒 於 2017-12-22 12:05 AM 發表

兄台,邪教已經影響你心智,快快去見精神科醫生,評估一吓應該接受何種治療方法...
聖經不是邪教。
5毛反聖經及反神是有政治任務的

引用:
原帖由 watergame 於 2017-12-21 11:36 PM 發表

咁你仲等乜嘢? 快D買槍啦,左手揸槍右手揸住聖經,你就會有話事權,一企出黎中共都會怕左你。

引用:
原帖由 netnet_boy 於 2017-12-22 04:13 PM 發表

咁你仲等乜嘢? 快D買槍啦,左手揸槍右手揸住聖經,你就會有話事權,一企出黎中共都會怕左你。
5毛們,不必心急😄,
神啟示所有共慘政權難過70壽。

引用:
原帖由 watergame 於 2017-12-22 04:17 PM 發表

5毛們,不必心急😄,
神啟示所有共慘政權難過70壽。
七毛真岸尻,有十四億人活在你地所講嘅水深火熱當中,你老美系唔派兵去打救,仲話要等? 有槍有聖經都要等?咁要支槍黎托咩……

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]