• 瀏覽: 39,679
  • 回覆: 264
  • 追帖: 5
+7
一個字"貪" 有人貪錢,有人貪靚,全部抵死

女醫生應該都要座

引用:
原帖由 qkboy 於 2017-12-12 07:15 PM 發表

多數無罪
唔等於無罪, 要重審

引用:
原帖由 白痴禁言制度 於 2017-12-12 06:35 PM 發表

達唔到有效裁決=無罪嗎?
唔等於無罪, 要重審

引用:
原帖由 qkboy 於 2017-12-12 07:28 PM 發表

全對,如果個醫生咁都無罪,咁以後任何事醫生也不需問責
醫生不嬲都好難比人告得入誤殺或者謀殺罪, 除非其行為係GROSS NEGLIGENCE先得

引用:
原帖由 theharbourside 於 2017-12-12 07:33 PM 發表

證明所謂陪審團制度是非常的失敗,假如這案件移交其他城市審訊,三名被告必定判處謀殺罪成,被判死刑,不得上訴。
告得入謀殺要佢哋當時有intention to kill 或intention to cause GBH先至得

狗周貪財妄顧人命入獄,真係理所當然,大快人心,有請小鳳姐!
幫兇女E,咁大個人,又係E生,人哋比咁多錢比你,冇理由唔知自己做乜,一句話,自作自受啦

女醫生月薪超過十萬

引用:
原帖由 samwggg1 於 2017-12-12 06:39 PM 發表
其實老闆很慘,他不是技術人員,只是投資者。
如果飛機有空難,航空公司老闆要坐?
你都識講佢係老闆,老闆係全權負責成間公司運作,公司一單收費咁高又複雜嘅療程佢身為老闆點會唔知?
你知唔知老闆同投資者嘅分別?
你買某航空公司嘅股票你先係投資者,所以你投資嘅航空公司有空難就一定唔關你事

DR上上下下都仆街黎架啦,識過距地的女sales,劈的客既招數先厲害呀

天有眼

出事前個個都係專家,現在扮無知

女醫生應該坐啦
收幾多人工
讀幾多書
扮唔知😡

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]