• 瀏覽: 1,972
  • 回覆: 10
在中國國力正在提升之際,外國媒體加黎智英漢奸部加強唱衰中國文宣。
說中國已經將習升為帝王統治。
電子支付變成國家監控,手機變成降頭,民眾說錯話要坐監。

這班人盡量將中國極權化,現代電子科技恐怖化。

如果如他們所講咁恐怖,為何黎智英還可以在中國領土香港毫無阻礙發表醜化中國的言論,任意將事實扭曲放大恐嚇群眾呢。

其實漢奸們的手機可能已被美國監聽,佢地反而唔敢講,人民用電子支付,轉化為大數據可以放大恐嚇成為政府監控人民行為。

美國的國家安全面監控反而講都唔講。

唱衰背後會否有重大陰謀真係無人知。

一前一後,輪流唱衰。口徑一致。

串通方法太明顯了吧。

https://tw.appledaily.com/new/realtime/20171210/1255983/

http://www.bbc.com/zhongwen/trad/press-review-41582604

不招人妒是庸才

儍佬嚟嘅,中國一直都係獨裁。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-12-11 06:16 PM 發表
在中國國力正在提升之際,外國媒體加黎智英漢奸部加強唱衰中國文宣。

如果 ...
要分辨一流的政治學者和三流的政治學者,有一個很簡單的方法:如果他只懂說民主的好處和獨裁的壞處,那麼他多數是三流的政治學者;如果他說民主的好處和獨裁的壞處,又說民主的壞處和獨裁的好處,那麼他就有可能是一流的政治學者。

中國老早表明不會走西方民主政制道路。如果不跟西方民主便叫“獨裁”,那我想大家便甘之如飴吧。

引用:
原帖由 lewark 於 2017-12-11 18:16 發表

如果 ...
西方老早廣泛監控民眾了
BBC那麼快就忘記了棱鏡哥?

中國最高權力機構係人大,
中共依法治國
政府係集體領導...

唔識上網查“中國權力架構”。
—————————————————
獨裁者
係擁有無上權威超越法律嘅人

近世我只諗到一個…
George.W.Bush

美國人嘅宣傳抹黑功夫....

幾十年啦,
毫無作用嘥水嘥力
卻只能影響一少撮底端腦殘黃C

不.只.無.損.中.國.大.局.

美國佬枉作小人
根本就係美國花錢
為中國人團結打防疫針,
可謂係十分低能低智嘅行為

引用:
原帖由 pp49pp 於 2017-12-11 07:51 PM 發表
儍佬嚟嘅,中國一直都係獨裁。
咪喺!而家先唻講,證明BBC同肥佬黎真的詞窮了!

引用:
原帖由 papaj 於 2018-1-5 10:40 AM 發表

咪喺!而家先唻講,證明BBC同肥佬黎真的詞窮了!
他們都是獨裁。

中國歷史上從來都係獨裁。所謂「進入獨裁時代」完全錯誤

引用:
原帖由 pp49pp 於 2018-1-5 04:07 PM 發表

他們都是獨裁。
說得對!肥佬黎BBC牠們都是偽民主真獨裁的!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]