• 瀏覽: 55,114
  • 回覆: 179
  • 追帖: 5
+4

不少年輕人熱衷參加派對,發生一夜情時謹記做足安全措施!台灣一名15歲少年近日參加狂歡派對,與一名陌生男子發生「一夜情」。他事後覺得肛門痕癢,還摸到凸起物,卻誤以為生痔瘡,直至大大小小的「菜花」布滿肛門口,才心知不妙求醫,經確診患上俗稱為「椰菜花」的性病疣。

當地皮膚科醫生趙昭明近日表示,該名男中學生初時誤以為肛門出青春痘或生痔瘡,但兩個月後肛門口滿布凸起物,才驚慌求診,需接受3個月治療,每次都痛到崩潰大哭。趙昭明提醒,近年類似年輕患者案例明顯增加,患者清一色在25歲以下,又以大學生為主,而且都是與陌生人發生一夜情所致。

之前新聞中加國AV女要唔同同志拍AV真係絕對正確! 唔好話上床, 坐佢地坐過張凳都要諗過

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/tw/bkn/cnt/news/20171210/bkntw-20171210192737071-1210_04011_001.html

男同志?

染到的唔係愛滋已經要偷笑

自由民主大晒彩虹粉的台灣竟然拆墮到咁?

台灣俾人感覺如白痴少年,學好50年都不能,學壞,跟民主自由學壞就短短十幾月就攪掂。

屎忽全是椰菜花

引用:
原帖由 swbc 於 2017-12-11 08:24 AM 發表
染到的唔係愛滋已經要偷笑
染到咪盡快傳俾無知的濫交者囉。有歧視法,夜店都算知條友有愛滋都唔可以趕佢,唔做佢生意喎!瀨野咪留俾班無知或濫精神藥物的新玩家囉

又喺台灣

引用:
原帖由 廿一號 於 2017-12-11 08:37 AM 發表
屎忽全是椰菜花
估計基佬佔大部份都係雜交的縱慾精神病患者。患這些性病的機會率比其他的更高。

這種性病,無得斷尾...咁就一世..

引用:
原帖由 cwilson1 於 2017-12-11 08:43 AM 發表

估計基佬佔大部份都係雜交的縱慾精神病患者。患這些性病的機會率比其他的更高。
陳志屎忽全,是椰菜花

引用:
原帖由 simpson777 於 2017-12-11 08:41 AM 發表
又喺台灣
越要南向又唔做好教育民眾因轉變帶來的問題及防禦。台灣遲早炒大鑊

引用:
原帖由 廿一號 於 2017-12-11 08:44 AM 發表

陳志屎忽全,是椰菜花
應捉佢去驗啦,成日要坐人地張櫈仲同保安肌膚接觸,佢唔係想惹人嘛?

佢去紥營喎

引用:
原帖由 CS601P 於 2017-12-11 08:43 AM 發表
這種性病,無得斷尾...咁就一世..
所以,去台灣玩?咪勒!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]