• 瀏覽: 11,111
  • 回覆: 33
朕仲未得到答案。。沒有政制是完美的,民主不完美的地方在哪裡???邊個答到朕????

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2017-12-10 09:11 AM 發表
朕仲未得到答案。。沒有政制是完美的,民主不完美的地方在哪裡???邊個答到朕????
民主最不完美的地方就是不能夠把泛民及反中亂港的漢奸垃圾槍斃

引用:
原帖由 崇拜五羊皮 於 2017-12-10 10:46 AM 發表

亂烘烘你方唱罷我登場!
就快到中國憲兵執行憲法責任!
當年年輕儍下儍下去反23條立法大遊行,今天很想有一個支持23條立法大遊行,我一定去參加,其待23條立法,可以令香港走向正確的發展道路

引用:
原帖由 胡姬爸爸 於 2017-12-10 09:11 AM 發表
民主不完美的地方就是民主決定不等於理性決定.

仲未有人答到我點解英國、美國同日本領導人都唔係「真普選」產生

引用:
民主不完美 是因為 認為民主的人 都 覺得 少數要服從多數, 以為 51%人 所做的就是絕對,大能哂的 , 做乜都有光環。

這往變成分裂丶敵對丶仇視, 禍及經濟民生,甚至發展成戰爭。

引用:
原帖由 崇拜五羊皮 於 2017-12-10 11:11 AM 發表

幫港出聲;周融帶領。
特首嗰位都比林鄭做咗咯,佢依家啋你都傻。

民主最唔完美嘅地方就係要經常含喺口,如果唔係咁就慌死人唔知你代表民主

引用:
原帖由 崇拜五羊皮 於 2017-12-10 04:01 PM 發表
以你的邏輯他原本是想爭特首位置??
以我邏輯特首個位應該係薑蓉做。

我得到答案
佔中=顏色革命
佔中者=賤人,廢物,社會失敗者……

引用:
原帖由 崇拜五羊皮 於 2017-12-10 09:38 PM 發表

薑蓉舔雞?
唔好侮辱薑蓉!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]