• 瀏覽: 39,133
  • 回覆: 249
  • 追帖: 4
+3
撐佔中Cheap精杜汶澤自編自導自演的電影《空手道》慘變自娛項目,票房包尾至11月19日只收二百六十三萬元總數 ...

累人累物

新聞來源連結:
https://www.hkgpao.com/articles/166199

Cheap精

都話明係「空手」道
引用:
原帖由 siuming1979 於 2017-12-9 04:58 PM 發表
撐佔中Cheap精杜汶澤自編自導自演的電影《空手道》慘變自娛項目,票房包尾至11月19日只收二百六十三萬元總數 ...

累人 ...

Big happy

引用:
原帖由 siuming1979 於 2017-12-9 04:58 PM 發表
累人 ...
用杜汶澤的下場就係咁,勸告各大商家老闆,用佢真係要好好想清楚

cheap精走狗形象入民心,
响香港都無人支持,
證明根本普羅大眾其實唔鍾意偏黃嘅人,
過往只係嘅黃絲自吹自擂,代表香港人。

引用:
原帖由 佛口蛇心十一 於 2017-12-9 05:10 PM 發表
cheap精走狗形象入民心,
响香港都無人支持,
證明根本普羅大眾其實唔鍾意偏黃嘅人,
過往只係嘅黃絲自吹自擂,代表香港人。
根本班廢青聽人講兩句粗口就叫好架啦,
識撚分別是非好壞

空手道?去日本上影啦,p K

無奶油喎, 黃絲一人一票都賺死佢啦. 

冇理由架,泛民話 HK 有四百萬黃屍,
每人用 $30 睇早場,
票房都有 $12,000,000 啦 !

引用:
原帖由 mm170240279 於 2017-12-9 05:10 PM 發表
用杜汶澤的下場就係咁,勸告各大商家老闆,用佢真係要好好想清楚
大快活呢間嘢仲係柒下柒下.

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2017-12-9 05:16 PM 發表

大快活呢間嘢仲係柒下柒下.
所以我一直都唔幫襯大快活
應該咁講,唔止唔幫襯,仲會嚴重地針對,
一見佢有乜違規的野即時舉報

癲狗黃郁民話要包場睇空手杜喎, 又係發噏瘋???

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]