• 瀏覽: 11,946
  • 回覆: 231
  • 追帖: 1
+11
塗狗夠鐘出黎吠

引用:
原帖由 ala2005 於 2017-12-8 04:49 PM 發表

加入伍毛富貴榮華享之不盡
要儲到富貴榮華享之不盡,對手已跛,雙目失明,腦癲癇不斷

引用:
原帖由 巴士塞龍門 於 2017-12-8 03:25 PM 發表

攻擊犯民要坐牢,攻擊執法人員淨係罰錢,傳媒大亨刑事恐嚇記者不了了之,香港究竟係咪公平公正?我唔覺得個天秤係處於水平狀態囉。
係,我有時都懷疑緊香港政府係唔係真係驚咗泛民?最慘幾辛苦先告班畜牲,但法庭就放生,大部分香港條氣都唔順

歡迎jr,但記住自己出錢

打低埋屠假身就打爆機啦

引用:
原帖由 丁老闆 於 2017-12-8 05:03 PM 發表

係,我有時都懷疑緊香港政府係唔係真係驚咗泛民?最慘幾辛苦先告班畜牲,但法庭就放生,大部分香港條氣都唔順
有一個重要因素係DOJ有大量犯民教授教落的學生,由佢地決定遊戲規則又點會公平?仲有就係黃色媒體影響群眾價值觀,如果有政治成分的刑事案件係牽涉陪審團,想真正中立就更加難。

所以香港好難會絕對中立,除非DOJ肯糾正各人被教授授課時所影響的價值觀,如果唔係就無咩可能會秉公辦理所有案件。

如果到時有人司法覆核
我建議大人釋法
一定要趕絕泛民呢種低賤嘅行為
引用:
原帖由 singch789 於 2017-12-8 04:30 PM 發表

同意....

基本法祇規定開會時要有 1/2 立會議員在場就是有效.....
中途如有議員離場是否有效 就屬於議事規則......

就說到小市民一定參與的就是業主大會,法例祇規定業主大會有效的就是宣布開會那刻一定要 ...

逃緊生完全無悔意,香港今日有咁嘅亂局,都係犯民攪出黎

引用:
原帖由 gakoduck 於 2017-12-8 05:22 PM 發表
逃緊生完全無悔意,香港今日有咁嘅亂局,都係犯民攪出黎
屠假身想拖埋一國兩制落水

稱拉布體現一國兩制

你班搞屎棍唔日日拉布咪唔需要改法定人數囉

正一仆街
亂吠

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2017-12-8 05:17 PM 發表
如果到時有人司法覆核
我建議大人釋法
一定要趕絕泛民呢種低賤嘅行為

犯民根本就想將立法會改名做歐美駐港反華委員會,所以先咁抗拒香港有國家主義。

用到口交啦,
之係冇法,
唔使理班粉皮,
等收佢皮。