• 瀏覽: 3,336
  • 回覆: 47
+2
【新增短片】立法會今早通過《實習律師修訂規則》後,按議程將正式辯論修緊《議事規則》的修訂...

立法會今早通過《實習律師修訂規則》後,按議程將正式辯論修緊《議事規則》的修訂,但民主派與建制派雙方爭持不下,令會議陷入膠著。之前曾多次被主席警告不得在會議廳內拍攝的民建聯葛珮帆再度「技癢」,與黨友周浩鼎輪流手持電話玩facebook直播,批評民主派拉布拖延修訂審議。期間民主黨黃碧雲上前抗議,雙方再爆口角,黃疑被謝偉俊的肩膀觸碰到,即高叫「唔好掂我啲嘢,你唔好掂我啲嘢!性騷擾呀,性騷擾呀,謝偉俊呀,性騷擾呀!」

黃big暈高叫:[你唔好惦我個波! 性侵呀, #metoo.]
傳聞白姐姐非常震怒, 法律超人今晚要罰跪痰罐.

新聞來源連結:
https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20171207/57552868

迫暈又柒出宇宙了。

黃big暈 is crazy like a fool,
big暈阿嬋今日在立法會發言, 每次提到黃國健, 都噏錯咗王國興, 仲係重覆四,五次口爆錯誤,
收皮啦黃big暈.

引用:
原帖由 KC15 於 2017-12-7 10:30 PM 發表
迫暈又柒出宇宙了。
犯民議員已經兵敗如山倒了, 如果修改議事規則在聖誕節前通過, 即是香港人收到一份聖誕禮物.

咁就叫性騷擾,香港真危險

邊個得閒搞一舊雲?

"傳聞白姐姐非常震怒, 法律超人今晚要罰跪痰罐."
哈哈! 笑到碌地!

big暈阿嬋屙篤尿照下自己個樣先喇, 人叫性侵, 佢又叫性侵.

白姐姐同阿棵有愛無性, 接受外判.
引用:
原帖由 tinnit 於 2017-12-7 11:06 PM 發表
"傳聞白姐姐非常震怒, 法律超人今晚要罰跪痰罐."
哈哈! 笑到碌地!

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2017-12-7 11:33 PM 發表
白姐姐同阿棵有愛無性, 接受外判.
白姐姐都好似親口講過!
柏拉圖愛情!

黃乳暈?睇到都驚啦,點會非禮

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2017-12-7 10:48 PM 發表
犯民議員已經兵敗如山倒了, 如果修改議事規則在聖誕節前通過,
即是香港人收到一份聖誕禮物.
9成9香港人想收到的禮物!

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2017-12-7 10:35 PM 發表
big暈阿嬋今日在立法會發言, 每次提到黃國健, 都噏錯咗王國興, 仲係重覆四,五次口爆錯誤,
收皮啦黃big暈.
佢愛上了興叔?

叫逼雲照下鏡先啦. 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]