• 瀏覽: 22,175
  • 回覆: 195
  • 追帖: 2
+4
24碎又係你啊?講到咁激!

又一個黃狗官出現。

一國一制啦,炒哂班垃圾
等佢地變失業撚

提示: 違規內容已被屏蔽
只怪4耆英冇在庭前庭後高呼~我要斟普洱

引用:
原帖由 中頑童 於 2017-12-7 06:16 PM 發表
HKG報 你想香港政府干預司法嗎

睇完佢寫偏野!?好似罪名都唔一樣喎 !? 咁都計埋一齊?

最好笑都係呢句

回港時遭到一班義憤填膺的愛國民眾接機怒罵漢奸走狗,當中四位長者(分別53、67、71及72歲)只 ...
基本G報同毒果一樣,為主觀而主觀,搞新聞最緊要客觀分析都無,所以看完笑下好喇,認真你就輸啦。

引用:
原帖由 中頑童 於 7-12-2017 06:16 PM 發表

.....
早前上訴庭改判黃之鋒等三子入獄,泛民好多人評論法官喎,師兄有冇鬧泛民班友?

引用:
原帖由 winson9998 於 2017-12-7 07:44 PM 發表

基本G報同毒果一樣,為主觀而主觀,搞新聞最緊要客觀分析都無,所以看完笑下好喇,認真你就輸啦。
所以我睇完都係一笑置之

引用:
原帖由 123people 於 2017-12-7 18:43 發表

而家民主當道,黑社會開片都話為咗爭取民主,判輕好多㗎!
而家是假民主 全民公投判案判刑才是真民主

希望一國ㄧ制快來

引用:
原帖由 winson9998 於 2017-12-7 07:44 PM 發表

毒果作文就係人都知,但G 報有作文?有就指出咗先

引用:
原帖由 中頑童 於 2017-12-7 06:16 PM 發表

睇完佢寫偏野!?好似罪名都唔一樣喎 !? 咁都計埋一齊?

最好笑都係呢句

回港時遭到一班義憤填膺的愛國民眾接機怒罵漢奸走狗,當中四位長者(分別53、67、71及72歲)只 ...
甘關你L事。

引用:
原帖由 紅塵飛飛 於 2017-12-7 07:52 PM 發表

而家是假民主 全民公投判案判刑才是真民主
全民公投也不真,全球公投才是終極真民主!

有名你叫黃屍法官

狗官亂判睇心情!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]