• 瀏覽: 45,964
  • 回覆: 424
  • 追帖: 5
+24
佢咁好eq都忍唔住小7犯民

引用:
原帖由 25chris 於 2017-12-7 12:50 PM 發表

大家咁話
吓?
咁你咩水平呀

泛民收美金佔中垃圾

引用:
原帖由 25chris 於 2017-12-7 12:52 PM 發表

起高鐡又浪費千億
話人拉布要搞清楚一點,今日立法會要通行一D議案
根本建制派話哂事,除左重大議案或者泛民仲可以反對

既然無得反對,難道泛民學建制派做舉手機械先岩
以沙中綫為例港鐵擺明預先推卸責任,先小人後君子
起之前已經說明困難之處,但最慘有班敗家建制派去受
結果建制派照批,結果就是中哂吠。

即係無拉布照超支,唔係泛民一力造成。
由政府同建制派決意強行通過之時,超支已經係必然事實

泛民拉布可以話佢扑街,問題在於有好多資料性外人根本不會知道
政府同港鐵好好做足之前準備,就超支五個原因既其中根本不會發生
超支可能說緊少左一半啦

引用:
原帖由 青青草 於 2017-12-7 01:01 PM 發表

政棍點可以代表香港人做議員!!!???                                                                                   

http://n2.hk/d/attachments/day_170920/20170920_7247d8521a8 ...
好波

為反對而反對.呢班友日日搞事浪費公帑

香港太多廢青,香港最好就系可以比他們可以見女人就可以上,

引用:
原帖由 newpeople2 於 2017-12-7 01:03 PM 發表
其實好多人投票比民主派, 因為被誤導了。
佢地以為民主等於正義
many many many

無用嘅!!!!!

引用:
原帖由 幪面超人 於 2017-12-7 10:39 AM 發表
鬧完發洩完又點,班人渣民主派咪又係繼續玩埋啲無聊嘢
對,他們都是厚顏無恥,只看黑金

引用:
原帖由 pugbb 於 2017-12-7 10:35 AM 發表

立法會復會,繼續處理建制派上星期就《實習律師修訂規則》提出的中止待續議案,其間議員謝偉俊發火批評民主派,直指「如果用你哋而家方法監察政府,嘥氣啦,收檔啦!」
立法會大會早上9時復會,謝 ...
傻仔想去廢噏每個月練津貼330000睬你都傻

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2017-12-7 11:07 AM 發表
支持「泛民」收檔

要靠藍絲底褲當面褲穿先得

引用:
原帖由 maxchanhkg 於 2017-12-7 11:11 AM 發表

佢話甘樣監察無用、唔係監察無用... 你老豆有鬚、有鬚就係你老豆?
佢地係咁嘅啦,就如鄭松泰咁話,班白痴嘛,理解能力當然有問題啦,佢地真係見到人有鬚就當人地係佢老豆,你唔好怪佢地啦。

引用:
原帖由 falconV8 於 7-12-2017 10:48 發表
又唔見佢對689單case咁好火   
lee條正契弟

淨係拉布=監察政府?係傻仔先信

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]