• 瀏覽: 45,906
  • 回覆: 424
  • 追帖: 5
+24
好,根本班犯民黃絲就應被狂小,成9日嗡埋d廢料。阻礙真做事,聽到火都黎。

今次要俾like謝偉俊,鄺生呢d小丑,真係純粹笑料,但醫學界呢件就連鄺都不如,是事實。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2017-12-7 10:39 發表
鬧完發洩完又點,班人渣民主派咪又係繼續玩埋啲無聊嘢
鬧下都好過班廢聞主同犯民淨識搞搞震嘛

明報講野我完全唔信,呢張報紙已誠信破產,仲衰過毒果
我要睇返原片

明報上次報導劉慧卿在DBC的訪問可以完全歪曲,已經係一件政治工具,唔係報紙
https://news.mingpao.com/ins/instantnews/web_tc/article/20160301/s00001/1456799701296

引用:
原帖由 yctbmcl 於 2017-12-7 10:40 AM 發表
鬧無賴無用嘅。
遇無賴你就唔敢直斥其非?

引用:
原帖由 falconV8 於 2017-12-7 10:48 發表
又唔見佢對689單case咁好火   
689啲野out晒喇重攞黎講咪阻住地球轉囉

引用:
原帖由 cwbguy 於 2017-12-7 11:22 發表
明報講野我完全唔信,呢張報紙已誠信破產,仲衰過毒果
我要睇返原片

明報上次報導劉慧卿在DBC的訪問可以完全歪曲,已經係一件政治工具,唔係報紙
https://news.mingpao.com/i ...
明都好過毒囉

咁樣監察政府無用,咁應該點樣監察政府先有用呢?點樣做政府先可以聽下市民既聲音呢?

鬧得合理, 呢班泛民真係強差人意

he's so right!

引用:
原帖由 kxkx 於 2017-12-7 10:48 AM 發表
佢既意思係呢個政府監察都冇用
我覺得佢係不恥d犯民呃飯食,不切實際,搞衰民主、民生

謝偉俊 鬧得好

引用:
原帖由 全馬二世 於 2017-12-7 11:12 AM 發表
超人又講得好啱喎!
唔開會點監察政府?
人大咁開會就監察到?

引用:
原帖由 7出國際 於 2017-12-7 10:45 AM 發表
講得好!
講得好 X 2

引用:
原帖由 pugbb 於 2017-12-7 10:35 AM 發表

立法會復會,繼續處理建制派上星期就《實習律師修訂規則》提出的中止待續議案,其間議員謝偉俊發火批評民主派,直指「如果用你哋而家方法監察政府,嘥氣啦,收檔啦!」
立法會大會早上9時復會,謝 ...
依條友越嚟越有性格,like

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]