• 瀏覽: 45,968
  • 回覆: 424
  • 追帖: 5
+24
好man

走狗俊乃共成狂!大口彥賣港歸西!

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2017-12-7 01:27 PM 發表

如果要封頂 ok架 但個報價係千八億 你做唔做先?
咩叫封頂......
即係洗多左就自己俾錢
無用果個係要交番出黎....

你出面申請任何機構都是一樣
報價係千八憶無問題,解釋到用左邊到同原因咪得

引用:
原帖由 馬王1968 於 2017-12-7 01:28 PM 發表
到一日,香港完全冇哂反對聲音!到時你班白痴藍絲唔好响度嘈!到時抵你班仆街死!祝你班仆街後代個個俾共狗玩殘!
香港要反對聲音 但係要d合理ga反對聲音
一個人拉死醫改呢d係正常ga反對聲音? 而家查一個case三年起跳 十年完到case叫好彩啊

評價中肯..不過佢君子身份應該FAIR D 逐個建制派講 下邊個小醜邊個白痴

單一事件睇,謝生講得啱

引用:
原帖由 馬王1968 於 2017-12-7 12:01 PM 發表
投民建聯,工聯會,經民聯,西環契仔嗰啲垃圾就真係有病,快快去睇精神科醫生!唔好為禍人間!
好過果隻馬王在跑馬地馬場盡我所能

引用:
原帖由 alexbenhk 於 2017-12-7 01:30 PM 發表

照批好過超支吧?到超支你呢d人又呱呱叫
照批好過超支?
依家就是批左但無封頂,結果頻頻超支

引用:
原帖由 msctqm 於 2017-12-7 10:49 AM 發表
鬧出市民心聲
x2

唔太明白, 咁今次修訂對監察政府有乜幫助?
而家個模式, 反對派可以將23條, 版權法都拖下馬, 呢啲都係市民反對嘅方案。
謝議員, 今次修改後, 市民還有反對的可能嗎?

支持阿 paul

引用:
原帖由 leoandmay 於 2017-12-7 01:31 PM 發表

咩叫封頂......
即係洗多左就自己俾錢
無用果個係要交番出黎....

你出面申請任何機構都是一樣
報價係千八憶無問題,解釋到用左邊到同原因咪得
錯 咁只係你對公期事業ga工程唔熟啫

商業報價好多assumption比如如果沙中工程要封頂 起碼要加個cluase係 不受任何政策及官司阻礙囉

而家得咩?

引用:
原帖由 馬王1968 於 2017-12-7 01:28 PM 發表
到一日,香港完全冇哂反對聲音!到時你班白痴藍絲唔好响度嘈!到時抵你班仆街死!祝你班仆街後代個個俾共狗玩殘!
LOGIC錯曬,依家果D反對聲音係為反而反,害人不利己果隻(利政客ONLY)

仲有中共無興趣玩殘你,好似你返工個老闆一樣,為自己OR美其名為國家爭取最大利益。
你以為個個好似你咁唔識爭取WINWIN

支持謝偉俊

引用:
原帖由 DGCNYO 於 2017-12-7 11:41 AM 發表

人大咁開會就監察到?
你點知唔得?而且你理得人哋咁多?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]