• 瀏覽: 37,915
  • 回覆: 285
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 KEN910616 於 2017-12-7 02:31 發表
而家響街煲煙,真係最好搵個垃圾桶企響隔離煲啊,如果唔係真係好危險,班食環狗真係有心捕你哋架,千五蚊洗咗佢好地地,咁樣益政府真係揼春架!
將煙民趕盡殺絕!

引用:
原帖由 國威威 於 2017-12-7 11:29 AM 發表

將煙民趕盡殺絕!
佢得1個!試吓6,7人係到,睇佢比唔比?食環又2個人

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2017-12-7 12:03 AM 發表
佢好合作, 應該係男絲.
黃絲通常會發晒爛渣, 吊晒老母.  
點會呀!全銀河系都知佢地愛國愛港!又點整隨地丟拉圾!
我想佢一定係外地人、行過幾步有煙頭箱及那位置之上係食環辦事處!
所以鋼定係外地人!!!

外地人窄, 好彩唔係內地人.
引用:
原帖由 qqlife 於 2017-12-7 11:39 AM 發表

點會呀!全銀河系都知佢地愛國愛港!又點整隨地丟拉圾!
我想佢一定係外地人、行過幾步有煙頭箱及那位置之上係食環辦事處!
所以鋼定係外地人!!!

「柴灣馬明」伯伯幾十歲,食口煙都俾人拉 
食環專蝦呢d公公婆婆,鄺俊宇快d黎幫手平反 

食環署 不嬲 都係咁㗎喎 匿埋 捉人㗎

引用:
原帖由 necok999 於 2017-12-7 01:39 AM 發表
影人地食環 食煙果條友 正pk. 人地想出鏡?
或者佢好憎個食煙男呢?

引用:
原帖由 快樂的小鴨 於 2017-12-7 08:43 AM 發表

我朋友試過,跑贏佐食環
跑贏了又如何,輸了個人品,要是還自我感覺良好,自吹自擂,那就變成了人渣了。

講真,我認為做得好好。

引用:
原帖由 hsw735 於 2017-12-7 07:52 AM 發表
食環無錯,食煙D人根本不顧衞生,周街拋煙頭,尤其係巴士站,你也鍾意食,唔代表其他人鍾意嗅到。
我都好憎人係巴士站食煙,變相迫人食二手煙。

再加埋亂咁丟煙頭,果 d 人真係抵捉。

我認為要加強執法 tim

引用:
原帖由 (^o^) 於 2017-12-7 06:34 AM 發表
佢已經受到應得嘅懲罰啦,為何仲擺條片上網?
所以樓主真係好賤

引用:
原帖由 cwbguy 於 2017-12-7 11:46 AM 發表
「柴灣馬明」伯伯幾十歲,食口煙都俾人拉?smile_39:
食環專蝦呢d公公婆婆,鄺俊宇快d黎幫手平反?smile_38:
得把口,覺得啱,去中環政總拉橫額抗議呀,你有本事改變法律,60歲以上跳出法律之外,有一個議員公開支持你,算你靚兒。

引用:
原帖由 audia 於 2017-12-7 09:33 AM 發表
呢鑊支持食環!仲有進入禁煙範圍巴士站食煙嘅,要多D放蛇。。。
我認為捉得太少了。

引用:
原帖由 gg_315 於 2017-12-7 12:03 PM 發表

跑贏了又如何,輸了個人品,要是還自我感覺良好,自吹自擂,那就變成了人渣了。
同意,為了1500元,整個人生留下污點。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2017-12-7 10:28 AM 發表
佢都好合作,接受檢控,好過啲人犯咗法仲要鬧人同打公職人員
知錯願負責,抵贊。
好過很多做錯事還又吵又鬧,總要放上網讓某人"支持"的人好多了。   何況1500又唔係行咗一日半日,唔知,當人傻的呀?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]