• 瀏覽: 18,156
  • 回覆: 26
呢D人,行路唔帶眼,撞到人仲要發惡,仲要再撞人,然後又驚人報警,立即走頭,夠膽做又唔夠膽玩大D,正仆街! 真係社會的敗類⋯⋯人渣

警察在二十分鐘後先到達現場,條仆街緊係走都走唔切啦!正龜公!

個樣好岸.....

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2017-12-6 04:54 PM 發表
個樣好岸.....
係,好9七

Police come 20 mins later?!

引用:
原帖由 ckaihing 於 2017-12-8 12:44 PM 發表
Yes police comes 20 mins later........you can imagine that everyone will go away in 20 mins time!

引用:
原帖由 ckaihing 於 2017-12-8 12:44 PM 發表
個七頭見我報警,走都走唔切!

20分鐘我都走了

引用:
原帖由 ckaihing 於 2017-12-8 07:28 PM 發表
20分鐘我都走了
可以反映香港警察的效率👍🤥

20分鐘😂
香港警察😂

引用:
原帖由 Dollily 於 2017-12-16 09:44 PM 發表
20分鐘😂
香港警察😂
香港警察
正一垃圾

引用:
原帖由 cullangepp 於 2017-12-6 03:20 PM 發表
呢D人,行路唔帶眼,撞到人仲要發惡,仲要再撞人,然後又驚人報警,立即走頭,夠膽做又唔夠膽玩大D,正仆街! 真係社會的敗類⋯⋯人渣

警察在二十分鐘後先到達現場,條仆街緊係走都走唔切啦!正龜公!
樓主師兄吾好彩咯、被高尚既冚家鏟撞到、呢d仆街周街都有……吾同幾十年前、撞倒人老豆老母教道歉……仲有……我認為吾關警察事……呢道有D師兄乜九都賴……使吾使每個人派個差人跟身呢?呢D系父母既責任、系圖裡面條柒碌既做人態度問題!

引用:
原帖由 人若流水 於 2018-1-19 12:45 PM 發表

樓主師兄吾好彩咯、被高尚既冚家鏟撞到、呢d仆街周街都有……吾同幾十年前、撞倒人老豆老母教道歉……仲有……我認為吾關警察事……呢道有D師兄乜九都賴… ...
多謝師兄的回覆,呢D仆街真係早死早著,比女剪賓周!

撞到下都報警,你係咪浪費警力呢

你屌柒佢咪算

引用:
原帖由 胡姫爸爸 於 2018-1-19 11:17 PM 發表
撞到下都報警,你係咪浪費警力呢

你屌柒佢咪算
佢打柒我,你話係咪要報警?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]