• 瀏覽: 30,454
  • 回覆: 242
  • 追帖: 2
+7
港女麻撚煩!

流浪狗埋去射尿先恐怖

引用:
原帖由 jasonccf 於 2017-12-6 03:24 PM 發表
其實佢早一兩年已經有整, 當時電視訪問佢果時仲好大方話知道係公眾地方, 如果政府要折都無所謂 E家賺左人氣變晒商業活動, 態度即刻唔同晒
跟本就係有商業成份.

引用:
原帖由 咖啡輝仔 於 2017-12-6 12:49 PM 發表
藝唔藝術 靚唔靚 就不評論了

應該係公家地 確實不可以佔用  否則就不用拆吧

明顯違規在先
x 2
如果有申請,點會有人投訴

睇得出高尚人類順我者昌逆我者亡的本性。

投訴文化,只為自已利益,多數服從少數,香港社會現況。

偽術界最多黃屍,又是偽術第一,法律第二,將公眾地方變成自己宣傳工具

支持政府嚴正執法,維持市容

引用:
原帖由 pj2015hk 於 2017-12-6 04:31 PM 發表

跟本就係有商業成份.
有又好, 無又好, 你有無蝕呢 ?  人地攪好個氣氛, 你又蝕左 D 乜呢 ?

唔好用黃絲思維法, 會害你一世。

引用:
原帖由 andyyyy 於 2017-12-6 12:54 PM 發表
銅鑼灣一條購物街,近日與針織塗鴉工作室合作,以針織手作聖誕裝飾欄杆,令街道更添節日氣氛,購物街同針織工作室合作,都冇話係公家地,而且香港人投訴同拉布一樣,理由千奇百怪,更甚者文中講到只係一個女人不停投 ...
都係果句 公家地 唔係私家
你玩你事。唔好拎公家地玩
大家有份交稅
都係公平d好

引用:
原帖由 D-dog 於 2017-12-6 04:04 PM 發表
投訴理由係乜冇講,得1個人投訴又係間公司講。何況就算係得1個人投訴都可能係佢自己投訴曲線宣傳
折得 證明 係有問題 距有位入到
因為公家地  所以 距有權投訴
香港既然民主 就應該聽取每一個人既意見
呢件事 我又唔覺得距有問題。政府 要做嘢 肯做嘢 自然有距原因

港女

投訴L

個女人應該無人要,年事高,一有呢啲温暖節日就會覺得全世界欠左佢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]