• 瀏覽: 8,484
  • 回覆: 131
+2
引用:
原帖由 atkatk002 於 2017-12-5 11:17 AM 發表

師兄突破盲點
即係佢比人屌老母,佢覺得好暴力既性侵,佢老母就認為好小事,反正都痕希望成真難?

強烈建議10A港姐去 警察關係投訴科去投訴警方,再不得要領,就去民政事務專員喥,去投訴警方及警察關係投訴科,再不得,去搵垃圾會政棍,去搞大件事件,讓政府高官去處理............一定得啥。

又係毒果自僱作文員作黃絲被性侵,又話在向西村被性侵到乳頭瘀黑,又話陰唇紅腫,向西村是乜地方,你去向西村做雞又話被性侵

鬧完網民鬧police

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2017-12-5 12:23 PM 發表
強烈建議10A港姐去 警察關係投訴科去投訴警方,再不得要領,就去民政事務專員喥,去投訴警方及警察關係投訴科,再不得,去搵垃圾會政棍,去搞大件事件,讓政府高官去處理............一定得啥。
我們都是林子健

報警喺有回執既,攞出來比大家望下

七七七無幫你出頭咩?上次爭住叫警察查欄后架。

點暴力先?有無用硬物插入?

抽水怪

哇你唔好再老作好D?
又係外地發生
然後返港報警
你不如話你去左巴西俾當地黑人祝左然後被人姦埋然後好辛苦先返到黎香港再報警?
你唔好寫套戲出黎呀笨!

港女最鳩叻就俾人踢爆佐衰佐, 就扮喊搏同情

收皮啦10憂, D 戲好很屎, 感情轉折位錯晒, 系TBB 做多10年8年路人甲乙丙先再出泥柒啦

10A 港女真係無D常識,仲話自己讀 law!
你俾人飛禮返黎香港先報警有撚用咩?唔通香港警察返內地查咩!
係英國被洋腸飛禮估你又唔會咁做架啦,你會去接受洋腸 tim... Oh yeah!  正!

10A唔識分非禮同性侵