• 瀏覽: 3,812
  • 回覆: 43
無論牠們說什麽,其實都可以用奴性來解釋
引用:
原帖由 hkg1842 於 2017-12-1 08:37 PM 發表
共慘黨 剛剛才交了 2450億美元 保護費給美帝,

可美帝 一轉頭 就到WTO 反對 中共囯的市場經濟地位,

真是好消息。

最好順便把中共囯和所有低端人口都一併消滅掉!
傻仔,中國邊有“市場經濟地位”啊?
hkg…真g…

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 hkg1842 於 2017-12-1 08:37 PM 發表
共慘黨 剛剛才交了 2450億美元 保護費給美帝,

可美帝 一轉頭 就到WTO 反對 中共囯的市場經濟地位,

真是好消息。

最好順便把中共囯和所有低端人口都一併消滅掉!
中國人受苦受難你就會開心?奇怪!

中國共慘豬狗不如。還衰過隻牛。

引用:
原帖由 WongManTak 於 2017-12-2 05:25 AM 發表

大陸從來都無市場經濟地位!
Good!
你今次講咗個真話。
所以,請你教育下HKG:從來都未擁有過,又何來失去???又使咩保哩!😂😂

引用:
原帖由 kp9447 於 2017-12-2 04:02 AM 發表
中國共慘豬狗不如。還衰過隻牛。
啊???
你竟然話豬仲衰過只牛?
你想點嘛?
你先係話“叻過只牛就夠”,幾分鐘後,就話“你同牛係平等”,幾個鍾頭後,又變咗“豬仲衰過只牛”?
呵呵…你同你自己有仇咩?做咩係咁打倒你自己啫?唔通,你想贏人,先要贏自己,所以係咁打倒自己?😂😂

白痴

又做水魚
這次數目可大了

引用:
原帖由 hkg1842 於 2017-12-2 11:22 PM 發表
奇怪?
共慘黨 殘害的 華人數量是 世界紀錄,中共囯人仍叫 共慘黨做偉大領袖
毛魔頭 殘害 數以千萬計 華人, 頭像仍印在鈔票上,

足以證明,你們 低端人口 見到同類被殘害 就會開心!:smil ...
你搬龍門,扠開話題沒用。看看你的身份證(如果你有的話)。有沒有看到中華人民共和國呀!香港是中國的地方是鐵一般的事實。香港人當然是中國人或者是在中共治下的中國人。搞港獨,鼓吹港獨,只是放屁而已。讓人討厭,

引用:
原帖由 hkg1842 於 2017-12-2 11:26 PM 發表

既然中共囯沒有 “市場經濟地位”, 那麽美帝的反對就是子虛烏有了。

那麽外交部抗議什麽呢?

這樣吧,呼籲外交部 欣然接受 美帝的反對, 如何!?:smile_30 ...
係囉…
你連外交部抗議啲咩你都唔知,你仲講咁多做咩呢?
你連中國入世合約條文都未睇過,仲講咁多?
你返去同你主子講,要佢地守下合約精神仲好啦。
hkg……真g……

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]