• 瀏覽: 5,342
  • 回覆: 59
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-12-1 07:27 PM 發表

你叻過只牛就夠,低端成咁,我又何必去明你講咩得㗎!😂😂
做牛都係衆生之一,不用自卑。

引用:
原帖由 ibmha6 於 2017-12-1 07:34 PM 發表

大陰蒂國呢排比中國x到啪啪聲你吾知咩以前係大陰,而家係爛陰,即三流國家,又窮講野又冇力
我唔知,呢D國家機密,我又唔係五毛,點會知。我還以爲你形容緊樓主和隻牛乸的健康狀況。

引用:
原帖由 kp9447 於 2017-12-1 07:35 PM 發表

做牛都係衆生之一,不用自卑。
咦,先前你仲話自己叻過只牛就夠,咁快又變咗“眾生平等”,咁快又要同只牛平起平坐?
真係幾分鐘後嘅你打倒咗幾分鐘前嘅你。😂😂
所以我就話,我係唔需要明白你講咩,因為你好快就會自己打自己咀巴!
咁你就同只牛齊齊低端啦!😂😂

引用:
原帖由 kp9447 於 2017-12-1 07:47 PM 發表

我唔知,呢D國家機密,我又唔係五毛,點會知。我還以爲你形容緊樓主和隻牛乸的健康狀況。
係公眾場所比中國x喎?咩國家機密呀?

引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-12-1 07:50 PM 發表

咦,先前你仲話自己叻過只牛就夠,咁快又變咗“眾生平等”,咁快又要同只牛平起平坐?
所以我就話,我係唔需要明白你講咩,因為你好快就 ...
因為你是井底之低端牛,放養去吧

你問樓主和牛乸吧

引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-12-1 07:50 PM 發表

所以我就話,我係唔需要明白你講咩,因為你好快就 ...
你唔夠我叻,當然唔明

引用:
原帖由 kp9447 於 2017-12-1 07:53 PM 發表

因為你是井底之低端牛,放養去吧
呵呵…
你咁講,好明顯就係逃避咁“幾分鐘後嘅你打倒咗幾分鐘前嘅你”啦!
你可以逃避,不過改變唔到你自打咀巴呢個事實囉!更加改變唔到你同只牛齊齊低端嘅事實囉!
因為,所有網友都見證咗你係點樣將自己變成同牛一樣低端嘅過程……😂😂

牛扒,牛鞭,牛媽筋。牛歡喜,牛腩,牛油

引用:
原帖由 劉婕 於 2017-12-1 18:07 發表

又冇搞錯?
中國人去非洲, 在入境時是暢行無阻, 不用排隊, 反之美國人因為過去在非洲做的壞事, 而被非洲入境處留難。
所以一聽就知道邊個講緊大話

講起非洲
原來吉布提係非洲一帶一路既起點
唔怪得非洲同中國係鐵杆兄弟

引用:
原帖由 kp9447 於 2017-12-1 09:08 PM 發表
牛扒,牛鞭,牛媽筋。牛歡喜,牛腩,牛油

kp kp

九唔搭八、牛唔搭狗
不是低端、不是高端
呆呆出醜、返回灣灣

引用:
原帖由 白林園 於 2017-12-2 06:19 PM 發表

無恥下落,垃圾一袋

引用:
原帖由 kp9447 於 2017-12-2 06:56 PM 發表

無恥下落,垃圾一袋
哈哈!垃圾動真氣,笑了

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]