• 瀏覽: 5,318
  • 回覆: 59
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 kp9447 於 2017-11-30 21:05 發表
去過非洲,當地人民對大陸人冇乜好感。支那四處攪事,人地未排華,自己先排華。

前半句"去過非洲,當地人民對大陸人冇乜好感"有人信至奇;後半句"支那四處攪事,人地未排華,自己先排華"就OK,不過漏咗"香港"嘅支那人——"你呢挺嘅香港支那四處攪事,人地未排華,自己先排華"。

成班五毛地下低端黨自high.

只比五毛放火,不比小李點燈。咁強權,無公理

一定是吸得大陸D湮氣多,吸到咁high

引用:
原帖由 kp9447 於 2017-11-30 09:05 PM 發表
去過非洲,當地人民對大陸人冇乜好感。支那四處攪事,人地未排華,自己先排華。
又冇搞錯?
中國人去非洲, 在入境時是暢行無阻, 不用排隊, 反之美國人因為過去在非洲做的壞事, 而被非洲入境處留難。

引用:
原帖由 kp9447 於 2017-12-1 05:39 PM 發表
成班五毛地下低端黨自high.
你這個地下低端黨創辦人教導無方啦

其實睇個名都知邊個係五毛啦。你外地人見識少,柒少陣

引用:
原帖由 kp9447 於 2017-12-1 03:31 PM 發表

我冇你咁叻,未去過土星。你咁叻,真底比土星人x。
邊夠你叻得㗎?
你土星都未去過,又會知道土星人都係賤人?
定係你患上了“受創傷症候群”,面對唔到你俾土星人x咗嘅殘酷事實,自己呃自己話冇去過土星,咁就冇經歷過被土星人x咗嘅事😂😂

引用:
原帖由 kp9447 於 2017-12-1 05:42 PM 發表
一定是吸得大陸D湮氣多,吸到咁high
嘩嘩嘩……
你睇你幾連發咁樣自講自話,好明顯係你响度自hi嘍…仲hi得好過癮添😂😂

引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-12-1 06:35 PM 發表

邊夠你叻得㗎?
你土星都未去過,又會知道土星人都係賤人?
定係你患上了“受創傷症候群”,面對唔到你俾土星人x咗嘅殘酷事實,自己呃自己話冇去過土星,咁就冇經歷過被土星人x咗嘅事ԅ ...
叻唔叻,是相對的。對住隻🐂,我當然叻,受得起。想我彈🎹比你聽,發夢。

引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-12-1 06:39 PM 發表

嘩嘩嘩……
你睇你幾連發咁樣自講自話,好明顯係你响度自hi嘍…仲hi得好過癮添😂😂
話你知都唔明,食草吧。

引用:
原帖由 kp9447 於 2017-12-1 07:01 PM 發表

叻唔叻,是相對的。對住隻🐂,我當然叻,受得起。想我彈🎹比你聽,發夢。
哦?
乜你要求咁低㗎咋?
只要比動物叻就可以咁滿足,咁你話,你唔低端,邊個低端先?
明知只牛都唔識聽音樂,你竟然仲有”彈唔彈琴俾牛聽”嘅念頭,真傻!真低端!!😂😂

引用:
原帖由 kp9447 於 2017-12-1 07:02 PM 發表

話你知都唔明,食草吧。
你叻過只牛就夠,低端成咁,我又何必去明你講咩得㗎!😂😂

引用:
原帖由 孺子牛 於 2017-12-1 07:23 PM 發表

哦?
乜你要求咁低㗎咋?
只要比動物叻就可以咁滿足,咁你話,你唔低端,邊個低端先?
明知只牛都唔識聽音樂,你竟然仲有”彈唔彈琴俾牛聽”嘅念頭,真傻!真低端!!😂😂
其實低端這詞都是近排跟共慘學的,我估如果比佢地趕,我便是低端,同樣,我趕你,或你拉車,你就係低端。

引用:
原帖由 kp9447 於 2017-12-1 03:32 PM 發表

大陰帝國又X左你?
大陰蒂國呢排比中國x到啪啪聲你吾知咩以前係大陰,而家係爛陰,即三流國家,又窮講野又冇力

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]