• 瀏覽: 60,101
  • 回覆: 253
  • 追帖: 4
+2
香港迪士尼樂園推出的「香港人多D Fun」大抽獎活動今日(22日)公布得獎結果,中獎者可獲贈一張免費門票,但中了獎亦未必

你地呢

新聞來源連結:
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20171122/bkn-20171122140250394-1122_00822_001.html

原來人哋送嘢,一定要送埋一家大細嘅至得!

要唔要包埋早午晚餐及一人一隻毛毛公仔作紀念品? 

太貪心

得一張飛,一個人遊樂園都好孤獨,仲點講帶歡樂比遊客,米奇,答我。

引用:
原帖由 siutatbo 於 2017-11-22 04:40 PM 發表

要唔要包埋早午晚餐及一人一隻毛毛公仔作紀念品? 

緊係要啦
高尚港人嘛

引用:
原帖由 Joeycky 於 2017-11-22 05:26 PM 發表
得一張飛,一個人遊樂園都好孤獨,仲點講帶歡樂比遊客,米奇,答我。
因為你一個人孤獨 所以咪送張飛俾你嚟樂園等米奇米妮成班陪你開心囉 乜你屋企人唔捨得俾錢買飛陪你玩咩?

引用:
原帖由 膠批 於 2017-11-22 17:37 發表

因為你一個人孤獨 所以咪送張飛俾你嚟樂園等米奇米妮成班陪你開心囉 乜你屋企人唔捨得俾錢買飛陪你玩咩?
屋企人一早洞悉米奇的心思,唔係我比埋錢,你咪搵我,屋企人入場連飲食,咁咪要二千銀,世態炎涼。

引用:
原帖由 Joeycky 於 2017-11-22 05:41 PM 發表

屋企人一早洞悉米奇的心思,唔係我比埋錢,你咪搵我,屋企人入場連飲食,咁咪要二千銀,世態炎涼。
做屋企人有今生冇來世 睇開啲俾心機揾錢擺啦!

惠巷超市必中獎
都係你買該物品先有著數
佢出豉油 你出雞囉

引用:
原帖由 siutatbo 於 2017-11-22 04:40 PM 發表

要唔要包埋早午晚餐及一人一隻毛毛公仔作紀念品??smile_41:

送比我都沒用  送張海洋公園仲好

引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2017-11-22 05:46 PM 發表

送比我都沒用  送張海洋公園仲好
又貪佢近近地。

引用:
原帖由 siutatbo 於 2017-11-22 05:47 PM 發表

又貪佢近近地。
沒錯  住香港仔

引用:
原帖由 --東方無敵-- 於 2017-11-22 05:47 PM 發表

沒錯  住香港仔
地鐵話咁快就到!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]