• 瀏覽: 6,915
  • 回覆: 44
象公公為反而反

引用:
原帖由 kwkincheng 於 2017-11-28 01:58 PM 發表
我反而最唔明, 班泛民既恐佈野10幾年前已臭到爛, 但點解年年總有班人投佢地票入議會, 之後又爆自己有眼無珠, why
沒幾多選民有耐性睇垃圾開會,特別年輕人,被迫睇毒果動新聞,內容只會美化犯民,醜化建制。。。
就令到好多盲毛選錯人

引用:
原帖由 Chobis 於 2017-11-28 17:51 發表
垃圾會冇講錯,成班垃圾
都係立法局議員可以為香港市民服務

引用:
原帖由 kwkincheng 於 2017-11-28 01:58 PM 發表
我反而最唔明, 班泛民既恐佈野10幾年前已臭到爛, 但點解年年總有班人投佢地票入議會, 之後又爆自己有眼無珠, why
蟲太話選民係白痴,
係真架

象哥
呢隻仆街日日開會瞓覺,不如早的瞓壽板,不要浪費公幣

成個垃圾會都係養廢人!!!每年根本就係燒緊納稅人既錢!!!真心有邊條議員真心為過大眾!!!香港根本錯Q哂!!!重用英殖留落黎廢會議!!!你估香港真係一個國家呀?

十幾萬 吠幾下 呢份工真係正
垃圾會無改錯名
無咩工作垃圾過垃圾會

香港有成幾拾萬人支持佢地,覺得佢地點做都是對,很難改變呢個現狀。

犯民已完 根本就係一班流氓仆街下家產,民主自由咪就制做漏洞俾機會呢班下家產為大家議政,立法會有呢班犯,有咩理由唔變成垃圾會丫?社會有咩理由唔俾佢地對冧呀丫?

引用:
原帖由 劉婕 於 2017-11-28 05:59 PM 發表

沒幾多選民有耐性睇垃圾開會,特別年輕人,被迫睇毒果動新聞,內容只會美化犯民,醜化建制。。。
就令到好多盲毛選錯人
我唔敢講泛民班人好醒,但如果建制中人有曾珏成,田北俊等既智慧,我諗都有好多中間派會出黎投票既,但如果元秋,吳星星,痴跟,郭博士,午餐肉,新民黨溝通員,訓覺象哥之類既人物,我諗唔到有乜理由要投俾呢d怪人

引用:
原帖由 airair08 於 28/11/2017 17:47 發表
象哥有資格講人地咩,象哥開會訓覺好意思
大笨象要有充足睡眠   

幾時取消垃圾會???

引用:
原帖由 郭郭 於 2017-11-30 11:30 PM 發表

我唔敢講泛民班人好醒,但如果建制中人有曾珏成,田北俊等既智慧,我諗都有好多中間派會出黎投票既,但如果元秋,吳星星,痴跟,郭博士,午餐肉,新民黨溝通員,訓覺象哥之類既人物,我諗唔到有乜理由要投俾呢d怪人
田北俊叫做有智慧? 我真不敢苟同, 這騎牆派害得香港好慘...
你後段所講的人未能拍住DQ4醜, 還有排追。 至于建制中的優秀份子都難逃毒媒抺黑, 所以瞎眼的選民才去選6刀4寸做政綱的林雀停, 朱老千,  姑婆莊, 基佬全, 楊惡Q之類既騎呢d怪

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]