• 瀏覽: 5,117
  • 回覆: 27
+5
你無資格食走地雞

「未」檢驗出有沙門氏菌及大腸桿菌等有害物質,卻有高達71.2%的粗蛋白質

有咩問題

雞食曱甴人食雞有咩問題

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-11-19 12:52 AM 發表
有內地傳媒報道,山東省的章丘市餐廚垃圾處理中心,每天約會將全市收集到的14、5噸各式回收到的剩菜剩飯,送入一個「飼養車間」,內裏「飼養」着美洲蟑螂,牠們每天可以吃掉比自己體重還多5%的廚餘剩食。整個飼養車間 ...
吓,乜你仲有用大陸貨咩?你咁擔心即系你用緊大陸貨,食緊中國食品啦。
 你唔驚毒撚死你 ? 你再用大陸野就實爛春袋。

果d 蟑螂是 美洲 的。
你咁樣抺黑你金主呀。
因住俾佢照肺,扣你人工呀.

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-11-19 12:52 AM 發表
有內地傳媒報道,山東省的章丘市餐廚垃圾處理中心,每天約會將全市收集到的14、5噸各式回收到的剩菜剩飯,送入一個「飼養車間」,內裏「飼養」着美洲蟑螂,牠們每天可以吃掉比自己體重還多5%的廚餘剩食。整個飼養車間 ...
3億隻曱甴咁少?你真係睇小中國,中國啲曱甴分分鐘多過中國總人口,你未搞清楚就唔好喺度亂噏嘢。

少見多怪,國內外都有飼養甲甴的農場,可以食用及藥用,已經好多年

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-11-19 01:54 PM 發表

有冇見日本人用曱甴餵雞咁樣衰先
日本人最名貴的菜式是食屎,一人份量要五十萬港元,仲要半年前預訂。

只能同樓主講,你以後唔好食任何肉類。

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-11-19 01:57 PM 發表

五毛吾好咁幼稚喇
你睇下有幾多人屌你就知邊個幼稚啦。
又話中國碳排放污染嚴重,又唔抵制中國貨, 仲要一路用一路唱衰中國,咁嘅人唔爛春袋至其。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]