• 瀏覽: 6,728
  • 回覆: 63
+2
高鐵開通後,唔知會發生咩事...。

樓價會推高到天堂價,樓價爆帳到幾千萬甚至億。好驚好恐懼呀!

開通後成班大陸人湧落黎,不論北京上海都會成堆講普通話的污穢物湧落黎香港。

成個佐敦油麻地就會樓價暴暴升。租金只會狂加,不會減。

中國政府禍港禍民。

中國政府根本是要害死香港人,殺死香港人為止。

香港政府林鄭月娥傀儡無能,與中國政府同流合污死都要高鐵通車,攪禍香港樓市,打沉香港生活,打沉香港人,等你d香港人一個個自殺跳樓死為止。

中國政府害死香港人!!   
推高香港樓市,等你班香港人無錢買樓租樓訓街。

[ 本帖最後由 artumfa 於 2017-11-19 12:56 AM 使用http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

低B兼昂撚七九,
依家每日北京上海都有十九幾班飛機黎香港。

引用:
原帖由 artumfa 於 2017-11-19 12:49 AM 發表

開通後成班大陸人湧落黎,不論北京上海都會成堆講普通話的污穢物湧落黎香港。

成個佐敦油麻地就會樓價暴暴升。租金 ...
我有樓喎,吾關我事

你昂撚九,檬炳,戇狗仔你冇睇頭先新聞台? 人地兩個鐘已經由上海去北京,兩天都唔使,仲快過搭飛機,條大陸人仲話搭飛機要2天,現在兩個鐘已經到,仲話即日來回都得,第二天如期上班!  個班死大陸人仲唔趁高鐵湧落黎香港攪冧個市?
引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-11-19 01:50 AM 發表 低B兼昂撚七九,依家每日北京上海都有十九幾班飛機黎香港。
[ 本帖最後由 artumfa 於 2017-11-19 03:26 PM 使用http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 artumfa 於 2017-11-19 04:48 AM 發表
你昂撚九,檬炳,戇狗仔你冇睇頭先新聞台? 人地兩個鐘已經由上海去北京,兩天都唔使,仲快過搭飛機,條大陸人仲話搭飛機要2天,現在兩個鐘已經到,仲話即日來回都得,第二天如期上班!  個班死大陸人仲唔趁高鐵湧落黎 ...
慘得過你要乖乖咁受左去, 最多都只可以係度吹兩句.
之後你咪一樣咁生活.

樓主無樓在手好慘慘豬呀

點止呀, 高鐵一通車  ,公安就會一車車走落嚟捉人返上去呀,有冇睇過民主黨套片呀,佢哋一個個喪屍咁樣㗎,好得人驚, 我係你就快啲離開香港喇

即靠估啦

引用:
原帖由 artumfa 於 2017-11-19 12:49 AM 發表

我驚公安到時會拍你門,拉你返大陸,送去北韓審判你。

你好快d逃命,你呢個帖可能已經記錄在案,
你可能犯咗大陸法,好危險。

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-11-19 01:50 AM 發表
低B兼昂撚七九,
依家每日北京上海都有十九幾班飛機黎香港。
佢以為只識搭高鐵

引用:
原帖由 artumfa 於 2017-11-19 04:48 AM 發表 
你昂撚九,檬炳,戇狗仔你冇睇頭先新聞台? 人地兩個鐘已經由上海去北京,兩天都唔使,仲快過搭飛機,條大陸人仲話搭飛機要2天,現在兩個鐘已經到,仲話即日來回都得,第二天如期上班! 個班死大陸人仲唔趁高鐵湧落黎 .

中國政府居心有目共睹,表面就扮要向香港淋水施肥,實則插你桶你一刀割爛個地。

殺左你都唔知仲要戇狗狗對佢。
..
你話殺人呀。你大獲啦。

上次條反中友話解放軍殺人即刻畀人起底。原來係美國度上網放謠言。

你死啦。又話高鐵一地兩檢,大陸殺人。

你大件事啦。快啲逃亡呀。

引用:

黃絲咩邏輯思維??...已認証為智障或腦部發展遲緩

附件

20171118_bd3f78a77a85c00e292fpyE8reL0IzMU.jpg(22.15 KB)

20171118_637fa5abff7a4cdb6fe5EQr7eK0QI3LP.jpg(59.48 KB)

中共政府根本有心故意,湧入大陸人來港推高樓價租價,攪死香港人,堆冧香港人!  等你班香港人訓街!  等你班戇狗仔仲當中國神咁拜。

查實現在香港咁多社會問題都是中國大陸政府攪出黎!香港現在攪成咁,就是中國政府攪成咁! 仲話中國好,香港好? 中國政府對香港好想香港繁榮? 仲強迫香港人要愛你中國?  我呸!  愛你個屁!  

口說香港繁榮安定,真相是中國政府要存心毀滅香港才是真!

中國政府居心有目共睹,表面就扮要向香港淋水施肥,實則插你桶你一刀割爛個地。殺左你都唔知仲要戇狗狗對佢。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]