• 瀏覽: 8,448
  • 回覆: 73
  • 追帖: 1
+4
今日影到相,聽日可以港獨。恭喜。

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-11-17 11:10 AM 發表
港獨學生當大陸冇到,so sad
我有我笑D傻hi, 你有你繼續發春秋大夢.
惟一切依舊, 港獨何日實現?

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-11-17 12:23 PM 發表

今日擊倒林鄭,他日成就冇限
“擊倒”同“激倒”系兩種唔同意思,你用擊倒一詞已經岸尻致極,林鄭仲生勾勾咁繼續做特首,況且林鄭都未出手你就興奮過度,你同白痴有分別嗎?

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-11-17 12:23 PM 發表
今日擊倒林鄭,他日成就冇限
今日以為擊倒林鄭,成世人成就 = 冇!

引用:
原帖由 netnet_boy 於 2017-11-17 11:47 AM 發表

我有我笑D傻hi, 你有你繼續發春秋大夢.
惟一切依舊, 港獨何日實現?
港獨何日實現 ?
你問班 無知幼稚低能白痴廢柴 會令佢地 O 咀。

真可憐, 咁大個場只得一丁友做那麼丁點小事, 其他獨X變晒節?

引用:
原帖由 highbury64 於 2017-11-17 11:09 AM 發表
林鄭月娥今日出席明報校園記者頒獎典禮,致詞時稱讚該計畫多年來培育出眾多優秀小記者,自己亦曾接受校園小記者訪問,更稱他們文筆流暢「拍得住」專業水平。但在大合照環節時,新一批校園記者中一名站在後排的16歲中 ...
樓主好cute,  好鬼kawai! 

立23條啦!唔好再拖。

仲有,邊個要獨立唔該佢搞好啲軍備水電煤食物先。

黃絲多智將(障)

附件

2F041E61085D19681D083324970A52.jpg(22.15 KB)

引用:
原帖由 bryan13 於 2017-11-17 03:00 PM 發表
黃絲多智將(障)腦部發展較遲緩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]