• 瀏覽: 133,625
  • 回覆: 1,193
  • 追帖: 41
+117
引用:
原帖由 jetflyer 於 2017-11-22 08:44 AM 發表

袁木主任都無講。你有內幕消息?
柴玲都講了他們一夥的目的和與政府鬥陣的手段
所以我不信是無組織

大陸是沒有貪官,我明

情況咪同佔中一樣班人以為自己大曬 為所欲為
中共當年已經好仁慈,連趙總書記都出面叫你班人走,你班爛坦叫極唔走,有風使盡利,係要逼人出手

提示: 違規內容已被屏蔽
講真 宜家大陸人都未完全開化 咁六四又會高尚到邊度去  示威都係會推進到 打砸燒搶 共產黨亦要進化 咁香港世界第一 點解仲會有黃絲暴徒毆打差人 連愛港都唔識 國家觀念都冇 仲代表全港人

引用:
原帖由 LUNGYH 於 2017-11-22 08:47 AM 發表
大陸是沒有貪官,我明
香港與歐美沒有貪污
我明

特首件件都唔係政治材料
最受苦咪又係低下層
反中人土以為自己真係反到中
真係笑死人
中國只係差在時間
我諗反中人土連中國人均 GDP 係幾多都答唔到
引用:
原帖由 西奴末日 於 2017-11-22 08:44 AM 發表

特區政府現在就是對自己的身份不明
對自己的立場不明

特區政府必須明白現在是中國特區
特區政府必須維護國家安全與香港穩定
一切違背這大原則的都必須要強力出手維護

引用:
原帖由 西奴末日 於 2017-11-16 16:38 發表
64已經不是普通的學生示威了,你們有見過示威會出現殺軍人的事情?這已經是暴動了,軍人的死法大多是綁在車上被火燒死。難道都已經出現軍人被殺的事情,你們身為領導人還不對暴徒回擊清場?難道學生殺人還有理還是正 ...
中共如日方中富可敵國,黍黐埋去一定有著數。所以就算五毛冚家被中共強姦斬頭,五毛不單止唔嬲,仲要向外宣稱係自己冚家先襲擊公安叔叔,令公安叔叔受傷,大家睇下,公安叔叔手指公指甲崩咗呀!呢d就係我冚家使用暴力嘅證據,我冚家事後罪咎感重所以通通自捅而死,完全唔關公安叔叔事。公安見呢條五毛食屎狗冚家剷仲可以咁搖尾,於是話乖,然後賞咗一碗屎畀五毛狗食,五毛狗感激流涕,一路歡送公安叔叔,一路多謝公安叔叔打賞有屎食。之後冚家死屍仲係眼碌碌,五毛狗臭罵:醒d啦!公安開槍射你你避開就得啦!一早好似我咁同公安帶路就有屎食啦!

乜人都有,為反而反,
自欺欺人,等於有人堅信地球係平一樣!

屌X老母 重六四 講嚟有HI意思

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2017-11-22 08:30 AM 發表
講一次就成真啦
係佢哋個腦裡面
佢哋以為大部份香港市民都係傻

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2017-11-22 08:49 AM 發表
特首件件都唔係政治材料
最受苦咪又係低下層
反中人土以為自己真係反到中
真係笑死人
中國只係差在時間
我諗反中人土連中國人均 GDP 係幾多都答唔到
其實 曾放任 毒物長大 ,這是香港變壞最關鍵的一段時期 ,什麼有利於國家與香港的 關鍵性決策都沒做,遇到關鍵決策都是拖字訣
以至於 梁已控制不毒物擴散

引用:
原帖由 西奴末日 於 2017-11-22 08:49 發表

香港與歐美沒有貪污
我明
全世界一樣黑暗,不過玩法唔同。
你敢唔敢講一句大陸貪官佔絕大部份。

引用:
原帖由 airforce3 於 2017-11-22 08:01 AM 發表

死法大多是綁在車上被火燒死
老作都作得有個譜。你不如話學生控制㧡彈,
唔係大多數,只係部分。有部分被暴徒用棍棒打死,部分被磚頭石塊掟死。呢啲全部有報道。有部分學生制止對軍警動粗,部分學生參與暴亂。估計大多數係由非學生人士製造。

柴玲等一班主要學生領袖要引導個事件到學生流血收場就係真嘅!

引用:
原帖由 kenbondwong 於 2017-11-22 08:50 AM 發表

中共如日方中富可敵國,黍黐埋去一定有著數。所以就算五毛冚家被中共強姦斬頭,五毛不單止唔嬲,仲要向外宣稱係自己冚家先襲擊公安叔叔,令公安叔叔受傷,大家睇下,公安叔叔手指公指甲崩咗呀 ...
英美犬智障而已
畢竟甘做柴玲王丹之流的還是少數

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]