• 瀏覽: 112,889
  • 回覆: 182
  • 追帖: 22
+7
引用:
原帖由 cwilson1 於 2017-11-15 12:53 AM 發表
很奇怪, 日本呢輪真係多了許多新人仲樣貌不差的入場, 難道佢地真係覺得咁樣先叫光輝人生???
不過都係麻麻地, 論女人味, 真不及全盛時期的森奈奈子, 椎名蘿莉嗰班.
仲有, 三上尤亞近來都好似變晒樣咁, 莫非是 ...
而家潮流興開放

引用:
原帖由 cwilson1 於 2017-11-15 11:15 AM 發表

一尐d啦,有些真係封面靚入面做既時候都靚的,我都信波多野潔衣真係美人,開碼見佢出初道時嘩一聲,可惜已是明日黃花,

半夢半醒日復日,花開花落年復年,好無奈的人生。
爛拍的
對波墮哂

擺明係宣傳技倆

冇身材

引用:
原帖由 百李挑一 於 2017-11-15 01:15 PM 發表

架仔文化,架仔根本唔會介意條女有無做過AV,好難用中國人思想去衡量人哋
睇吓德仁太子取過三上尤亞做太子妃有咩結果?

👍🏻👍🏻

引用:
原帖由 cwilson1 於 2017-11-15 02:10 PM 發表

睇吓德仁太子取過三上尤亞做太子妃有咩結果?
梗係攞普通人嚟討論喇,做得太子,我唔信佢想娶邊個就娶邊個囉

🤔🤔🤔🤔

引用:
原帖由 百李挑一 於 2017-11-15 02:34 PM 發表

http://news.sina.com/qg/p/2008/0820/1336756767.shtml
// 正牌女友荻原舞是AV女優
其實北島的正牌女友大家一直都知道,只不過礙於一些其他因素,這位名叫荻原舞的AV女優一直都沒有得到媒體的承認。的確,一個是陽光健康的游泳運動員,一個是日本知名的AV女優,這樣的搭配不管是在世界媒體還是在日本媒體看來,多少都有些不合規矩
好在一向都以敢作敢為出名的北島康介並沒有在意這些不友好的聲音。在他的眼裡,身高僅有1.55米的荻原,長得非常//

有北島康介呢個CASE STUDY, 日本對AV女優拍國寶, 觀感差少少, 未至於好大回響

雖然最後都無結成婚, 至少拍拖期間講唔上有媒體大風波

接受得到就冇所謂!

為宣傳,咩奇招都要諗一諗

引用:
原帖由 tinnit 於 2017-11-15 01:00 AM 發表

成人版塊 見天魔銀龍post好多新女優就知了...
係咩。要入去啦。

引用:
原帖由 百李挑一 於 2017-11-15 01:15 PM 發表

架仔文化,架仔根本唔會介意條女有無做過AV,好難用中國人思想去衡量人哋
我個「AV face ID」app係面向世界架
老實, 有時睇到d 「素人xxxx」(當然心知全部都係AV女優扮啦), 都好想知係邊個, 可以睇埋其他片嘛

天魔銀龍,你好嘢

引用:
原帖由 百李挑一 於 2017-11-15 02:34 PM 發表

咁所謂民選的安賠,同麻生太郎又如何?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]