• 瀏覽: 112,906
  • 回覆: 182
  • 追帖: 22
+7
好計,我試下放女同事相等班c兄幫我人肉搜查……

引用:
原帖由 Darlingloveme 於 2017-11-15 01:48 發表
呢招要學
日本應該去東莞學番幾招大陸雞莞式絕招,包引領AV新潮流。

機場系列

長平公主

夠絕

引用:
原帖由 cwilson1 於 15/11/2017 00:53 發表
很奇怪, 日本呢輪真係多了許多新人仲樣貌不差的入場, 難道佢地真係覺得咁樣先叫光輝人生???
不過都係麻麻地, 論女人味, 真不及全盛時期的森奈奈子, 椎名蘿莉嗰班.
仲有, 三上尤亞近來都好似變晒樣咁, 莫非是 ...
呀娘是自願的呀
d子子孫孫當然唔會令呀娘失望
將佢發揚光大

引用:
原帖由 simon_mme 於 2017-11-15 07:57 AM 發表

小擇原
佢幾靚,但一舊木咁,而家暴漲左添。

切磋下無防

講來講去都係經濟問題,東芝賣盤,靚女賣身。

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2017-11-15 02:36 AM 發表

唔一樣喎,拍片,親戚朋友全部知晒,片段可留一世.....下半世唔使旨意過到正常人幸福生活,你睇阿嬌,幾張相已經毀一生
之前睇過文章, D 女仔由鄉下出泥, 染過頭化行粧改個藝名, 就當佐自己另一個人
到退役唔玩, 就再染翻轉頭, 無人認得, 認得都話認錯, 就當無事
而且係香港呢類大都市先咁傳媒密集, 日本都有好多鄉鎮地方, 容易俾人隱姓埋名咁平平靜靜過生活
阿嬌個個案, 閃卡主角至少6-7個, 好似係得阿嬌一個"特別慘", 佢應該係可憐之人必有可恨之處

引用:
原帖由 夜半鬼哭泣 於 2017-11-15 12:44 AM 發表
同香港啲援交妹一樣,為錢做公廁。
啱啱先見到個文青款撓住隻有紋身嘅男人右手行過。有帖話斯文人妻壹口應承與老公畀人用按摩技師呃換妻4P由斯文人妻拼到畀技師恩客「挖角」到主動口交等等。主宰現實世界嘅係惡魔抑或是人......民幣!?

引用:
原帖由 1119394 於 2017-11-15 03:07 AM 發表
身材好差
呢款係對口戀童癖既觀眾, 平胸先似幼

引用:
原帖由 4player 於 2017-11-15 08:38 AM 發表
好計,我試下放女同事相等班c兄幫我人肉搜查……
正經女仔你就咪9攪人啦!

引用:
原帖由 曹木各 於 2017-11-15 08:39 AM 發表
片呢
片咩?咪扮啦