• 瀏覽: 32,081
  • 回覆: 273
+13
引用:
原帖由 scotlanddebrave 於 2017-11-14 23:50 發表
好能煩⋯⋯ 800萬人點獨立?全民皆兵呀?用個屎眼諗吓啦!
全民皆兵都無用,都沒武器。

黃粉又話林鄭銀彈政策,收購人心,連葉議員,呢D死硬派,也投誠了

港獨唔現實。攪咁多野,迫緊23條上馬。

攪獨立最後連些少自治都收番囉!問吓加泰羅尼亞點獨立學吓人先。

宜將剩勇剿黃賊,不可沽名學霸王!誅港獨,滅暴氓,斬漢奸,除殖奴 ! 

一定係CY做,泛民又有話題行公義了!

引用:
原帖由 ideal717 於 2017-11-15 12:02 AM 發表

大陸停水你就死得,唔好講廣州三十萬解放軍喇。
洗乜廣州呀,駐港個批你都搞吾掂啦,全世界都知香港人系靠把口同兩隻腳獨立架嘛

引用:
原帖由 onmanteam 於 2017-11-15 12:08 AM 發表
派完單張就可以獨立到?
天真的香港人以為得

引用:
原帖由 mo8519 於 2017-11-15 01:37 AM 發表
都係個句無槍無炮年無軍隊就咁叫幾句囗號派下單張話獨立喎!呃啲入世未深嘅中學生就得!
呆灣有槍有炮都未敢話要獨立,香港可能系世界上最多智障的地方

又係班食屎柯飯,反中國唔用大陸野,日日用緊大陸水洗手沖涼,仲靠老豆老母養,佔中佔旺倒老豆老母米,口講自己民主,騎劫強行代表學校立場既爛頭卒,每個行為都極其打臉,合理懷疑有無帶腦出街,仲話讀書?

引用:
原帖由 walkera2006 於 2017-11-14 11:07 PM 發表
過氣特首梁振英又唔抵得,飛撲出嚟話要處理該校師生
要求國安部派員來港處理,有証有據時,將牠們坐洗頭艇回國上國課。

被洗腦的學生被當作政治工具真可憐憐。

呢班人真係好煩

引用:
原帖由 呢度多智將 於 2017-11-15 06:42 AM 發表
天真的香港人以為得
佢地一D 都唔天真, 佢地分明係有錢收, 就好似入球場噓國歌, 咁L 無聊既事佢地再3 不厭其煩咁做, 正常香港人都唔會啦, 唔係精神有問題就係收左錢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]