• 瀏覽: 8,371
  • 回覆: 133
  • 追帖: 2
+2
引用:
原帖由 香港JC 於 2017-11-15 09:50 AM 發表

請問邊個國家球迷會噓國家?見識少唔好意思
咁你真係見識少, 其實類似事件好常見, 尤其是自治區同中央政府關係比較緊張嘅國家

恭喜港L出局,唔駛煩。

引用:
原帖由 二叔公 於 2017-11-14 09:53 PM 發表

你還書寫中文字托撚咩?不過亦難怪本來冇腦又何來會懂英文?
點解唔寫得中文字,乜野羅輯

引用:
原帖由 fylm2 於 2017-11-15 06:34 AM 發表

有無見過加泰喺西牙比賽噓西班牙國歌?泰國政變果陣D泰國民會喺比賽噓泰國國歌?
種族尊重既野你識幾多?建議你用英文、日文或者其他崇拜國家既語文過生活(你識既話),吾好再用中國 ...
比自己人噓國歌真係世界少見聞所未聞,當權者應該自我檢討一下吧

引用:
原帖由 kazaf0207 於 2017-11-15 10:02 AM 發表

咁你真係見識少, 其實類似事件好常見, 尤其是自治區同中央政府關係比較緊張嘅國家
人哋問你邊個國家呀,帶人遊花園,見識少果個睇怕係閣下囉。

引用:
原帖由 一昔如環 於 2017-11-15 10:51 AM 發表

人哋問你邊個國家呀,帶人遊花園,見識少果個睇怕係閣下囉。
https://hk.news.appledaily.com/l ... e/20171011/20179086

其實早就有國內同胞問過同樣問題, 話你哋見識少係因為你哋連Google百度搵資料都未識。
我唔直接答係俾緊面你, 留返個下枱階俾大家。

下次一於香港隊友賽解放軍士兵隊,港獨廢青有入無出.

引用:
原帖由 kazaf0207 於 2017-11-15 10:57 AM 發表

https://hk.news.appledaily.com/local/daily/article/20171011/20179086

其實早就有國內同胞問過同樣問題, 話你哋見識少係因為你哋連Google百度搵資料都未識。
我唔直接答係俾緊面你, 留返個下 ...
謝謝資訊,兩件事都係歐洲足協處罰攪事嘅國家,咁歐洲足協將事件無限放大,先係罪魁禍首,亞洲足協亦是,衰過北韓

逢中必反嘅人,背祖忘宗嘅奴才,同廢青比呀,好hurt囉,

嗱……露出狐狸尾巴啦,呢啲行為係典型黃絲,唔好再扮球迷啦港獨閪。

今次好似有襲擊客軍球員,港隊真係要多謝呢班愛港球迷,如果唔學外國黑名單制度的建立,港隊賽事一定唔會有好日子過。

挑,最後又輸波

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]