• 瀏覽: 8,373
  • 回覆: 133
  • 追帖: 2
+2
呢班香港二五仔!係咪真係攪到香港人個個要識歌角歌先安落

三場閉門

引用:
原帖由 67中國 於 2017-11-14 09:08 PM 發表
都係個句,爛9國歌,噓之有理
你還書寫中文字托撚咩?不過亦難怪本來冇腦又何來會懂英文?

引用:
原帖由 白眉道人 於 2017-11-14 09:31 PM 發表

好懷疑呢班港狗係咪真心睇波。。。定係為噓而噓
唔洗懷疑, 佢地既行為已經證明佢地係偽球迷

引用:
原帖由 pingyuping 於 2017-11-14 08:41 PM 發表
全國人大常委會本月初通過把內地《國歌法》納入香港《基本法》附件三後,連續兩場香港足球代表隊比賽均有噓國歌場面。今晚(14

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20171114/photo/bkn-20171114191502225-1114_00822 ...
班友想以後所有好似國歌法呢類全國法律全部設追溯期都唔駛玩到咁特登啊

港獨漢奸走狗剩係識狗吠有撚用咩!

幾萬人睇波, 偏偏要放大其中100人嘅行為, 到底係乜嘢居心?

港隊門將話自己係中國人港隊教練話教港隊教到 i really want to die
見到球迷話自己勁揪港超勁聯,卻輸黎巴嫩,真係唔知點解好好笑,唔好意思,我係香港人,we are hong kong long dong。

亞洲足協唔使扣香港分喇,因為已經唔夠分出線,罰錢啦

引用:
原帖由 26chris 於 2017-11-14 10:16 PM 發表

你真是見到幾萬人
入場人數: 10109
搞事球迷只佔1%
將1%事故無限放大合理嗎?!

校園一定要國民教育!教協冇得嘈了!

如果因為1萬名球迷入面有1%嘅人不滿政府所以就要處罰全香港球迷, 咁香港同北韓仲有分別嗎?

引用:
原帖由 kazaf0207 於 2017-11-14 10:14 PM 發表
幾萬人睇波, 偏偏要放大其中100人嘅行為, 到底係乜嘢居心?
里100理論上應該系智力正常既人哦,亞足協同港府三㸔四次警告過,甘既行為會令港隊閉門作賽,佢地依然系甘,有冇諗過香港足球既未來,全世界唔會睇安安靜靜個一萬人既表現,因為佢地都系正常人正常球迷的表現,系裡100人將自己行為放大,來靠害香港足球,請問又系乜嘢居心?

引用:
原帖由 阿凡達丁丁 於 2017-11-14 10:19 PM 發表
亞洲足協唔使扣香港分喇,因為已經唔夠分出線,罰錢啦
好似仲有一場對朝鮮金仔主場

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]