• 瀏覽: 2,181
  • 回覆: 12

曾經寫過色情小說, 即係好叻編故仔啦.. 臺灣今次都算無辜, 救人反成人哋成名嘅踏腳石

美國女子艾培爾(Jennifer Appel)及傅艾巴(Tasha Fuiaba),乘坐帆船在海上漂流5個月後,被台灣漁船救起,現在卻指控漁船想要謀殺她們。事實上,艾培爾對於航程與獲救的情況說詞反覆,美媒特別調查她的身分,發現她是職業的SM調教師(professional dominatrix)。

新聞來源連結:
http://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2253081

有一書生,初從文,三年不中;後習武,校場發一矢,中鼓吏,亂棒逐出;遂學醫,有所成,自撰一良方,服之,卒。遂至地府,久候閻王昇堂,不耐,問之,鬼卒曰:“王閱足下卷宗,狂笑,休克於後堂,未醒…”
台灣漁民無對佢地起色心,所以佢火都來!大話連篇

台灣漁民係咪拒絕sm,所以遭受報復?

引用:
原帖由 laws168 於 2017-11-14 07:59 PM 發表
咁既樣。。拒絕都正常啫

正常人在海上漂流5個月,絕望中而得到救援,應十分感恩,不會輕鬆大笑

兩件嘢個款好惡頂喎!

引用:
原帖由 說好的不離不棄 於 2017-11-15 12:13 AM 發表

咁既樣。。拒絕都正常啫

半夜睇到  瞓唔到  嚇撚死

引用:
原帖由 說好的不離不棄 於 2017-11-15 12:13 AM 發表

咁既樣。。拒絕都正常啫

呆灣漁民應該唔係救佢哋
係以為發現新物種捕捉佢哋
所以引起誤會

引用:

咁既樣。。拒絕都正常啫

對唔住,我呢幾個鐘唔方便....

引用:
原帖由 laws168 於 2017-11-14 07:59 PM 發表
條女可能心諗:啲東方男人唔係恨溝啲洋妹嘅咩?我咁正你都唔吼,你老味!整鳩你班麻甩佬一鑊甘先!

引用:
原帖由 說好的不離不棄 於 2017-11-15 00:13 發表

咁既樣。。拒絕都正常啫

咁搞法....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]