• 瀏覽: 30,779
  • 回覆: 11
  • 追帖: 4
+2
為民主,剝啦!

今日日本女優剝光豬,他朝韓妹也相同。

呢單野擺明同日本摸胸護士取經啦,用獸念激發病人救生意念喎。
總之要鹹濕就多藉口啦

遲早,醫院系AV劇情會在韓國醫院發生都似,多了批pk要求入醫院救火

唱歌,。。
為自由,擋blu 了,快快除衫剝光豬。。。。。(太三級了,唔唱啦)

引用:
原帖由 中頑童 於 2017-11-14 04:51 PM 發表

不嬲韓國男人仲衰過日本人
日本人衰好多,起碼韓國少聽到甚麼亂倫,百人斬嗰類新聞。

男人對對女人粗魯唔等如人衰,女人有得揀,都係揀粗啦!

引用:
原帖由 中頑童 於 2017-11-14 05:59 PM 發表

我係以我去過兩個國家對比下 定論

亂倫 百人斬av當真咩
我諗睇過日本av嗰班都冇人覺得佢地係假囉,成隻蕉入晒落去都話假既,咁佢特技好野囉,我分唔出。

引用:
原帖由 Cuckoopint 於 2017-11-14 07:23 PM 發表

韓國個D男偽人個個都整容整到成個小白臉同油頭粉臉,例如那個李敏鎬整到個鼻超高
日本男明星又唔係一樣整,睇下做第2代金田一嗰個同vs 嵐時兩個look 差幾遠啦!

入呢尐醫院唔洗食藥啦!反正都精盡人亡囉!

引用:
原帖由 中頑童 於 2017-11-14 06:50 PM 發表

我係話AV 都係為錢而拍姐

你話情侶 老公老婆個D 發生我就話無得駁姐
唉!睇清日本有幾多人妻紅杏出牆就知到有幾多個麻甩食人地老婆,相信你就知日本AV某程度是反映日本現況,是日本寫實劇。

引用:
原帖由 磨爛蓆2017 於 2017-11-14 10:47 PM 發表
如果好似AV情節咁仲,住住下院,個護士可以俾你x下,咁病都快d好呀
生性病相信會更快,到時唔好又瀨因為中國人了。

引用:
原帖由 Khem917 於 2017-11-16 11:36 AM 發表

吾明C Hing您講乜春. 邊度講過民主?
過番北韓啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]