• 瀏覽: 49,303
  • 回覆: 342
  • 追帖: 6
+12
引用:
原帖由 Joeycky 於 14/11/2017 10:41 發表
高質素服務,但無高質素美女空姐,嘥鳩氣。
哪裡高質服務?

因航頭等同商務俾人貴,但服務比人差!

我會坐快記起碼冇罷工,幾個鐘不用俾多一倍

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 14/11/2017 10:56 發表
保持現時價格,再提供空中性服務,包保起死回生
咁樣衰也吊得落,師兄掂呀

係香港都幾難翻身, 廉航愈黎愈多, 塊餅只有愈分愈細... 

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2017-11-14 10:01 AM 發表
特區政府對基建的效益有估算不準確的問題  
咁都要搵個位話政府.
政府一早話要三跑架啦..
HK01 係好毒果小小..

引用:
原帖由 聖女徵duck 於 14/11/2017 11:00 發表
因航頭等同商務俾人貴,但服務比人差!
又貴過HX又貴過其他外國航空公司,但服務比所有對手差

引用:
原帖由 ICEVelaroD 於 2017-11-14 11:02 AM 發表

咁樣衰也吊得落,師兄掂呀
唔使加錢 OK啦

引用:
原帖由 ICEVelaroD 於 2017-11-14 11:03 AM 發表

又貴過HX又貴過其他外國航空公司,但服務比所有對手差
同意!!!

邊方面?

引用:
原帖由 Gordon51 於 14/11/2017 09:55 發表
CX空姐空少最鍾意上網數臭d客
仲好意思開埋個Facebook page數臭D客, 呢D航空公司真的食屎

做實業走去賭博……哈……哈……

引用:
原帖由 DemonGod 於 14/11/2017 10:56 發表

有三文治叫好,美國國內機由西岸飛去東岸六七個鐘只提供免費飲品,想食野唔該自費。
小心呀,你request佢地比個杯麵你的話,過兩日就會上CX Secret比人數臭。餓死都千祈不好食。

應該要取消Premium Econ 。  呢個垃圾高級版Slave class, 空姐乘客冇人鐘意,都唔知邊條傻仔諗出黎。 仲要改Marco Polo 會員制度,以為可以賺盡,點知趕客收場

CX 想翻身, 首先炒晒班 senior management 先喇, 自己炒燶期油居然搵班中層祭旗, 之後, 再陸陸續續炒埋現有嗰班最喜歡 deliver the piece of shit service to their clients 既 flight attendants, 同時想辦法攪散埋班 flight attendant 個工會, 做得成呢三樣嘢仲有得諗吓

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]