• 瀏覽: 21,322
  • 回覆: 107
  • 追帖: 2
+3
引用:
原帖由 地理農務系學生 於 2017-11-13 04:42 PM 發表
聰明嘅人都唸到係咁.

https://www.youtube.com/watch?v= ... -Ykw2VaVxz2b0sT7m_3

男屍5毛唔係太蠢, 但選擇扮唔知死撐.
一年前我已經估會係咁 肥佬黎 民主黨  泛民 黃絲頭目全部都係中共間諜 我亦出過post警告過班弱智黃絲fans唔好再咁on9 但反而俾人笑返轉頭 所以樓主要笑就笑班黃絲而唔係笑藍絲 對藍絲來講係咪一國兩制無乜所謂 個對黃綠絲就唔係咁講 無奈黃絲郤日日推自己向一國一制懷抱 做野完全唔經大腦 再加上中共間諜保護 政府企埋一邊食花生 一眾真正想保護香港嘅市民冇辦法從正常途徑打倒哩班弱智同間諜 除非有人帶頭對佢地行私刑 否則只有等香港一國一制 經濟幻滅

好卑鄙

泛民明知港獨不得人心,自己切割咪算囉!仲要掟俾老共,卑鄙陰濕!

無稽

引用:
原帖由 nigel2014 於 2017-11-18 03:38 PM 發表
泛民明知港獨不得人心,自己切割咪算囉!仲要掟俾老共,卑鄙陰濕!
既然港獨不得人心, 何須打壓?

其實大家有$有女有樓住 我又話之你乜共 只是現實不似預期

指鹿為馬.
既然港獨後台係中共, 咁班本土傻仔仲要獨立? 
連毛婆都加入本土陣營, 咁毛婆都係幫中共做事?

引用:
原帖由 keke009 於 2017-11-19 07:15 AM 發表
指鹿為馬.
所以港獨後台係中共又錯唔哂
因為唔係全部都係或者唔係
有偽本土都唔奇
甚至可能為數唔少

引用:
原帖由 keke009 於 2017-11-19 07:15 AM 發表
指鹿為馬.
本土唔等於要獨立

引用:
原帖由 碌七仔 於 2017-11-19 09:13 AM 發表

你估每個人學你咁膚淺咩,若果每個人學你咁款,呢個世界會咁多發明?
人權同自由係對你既生活質素息息相關
你有你想法 你覺我膚淺 我看你同樣 大家想法不同 每人要求生活質素亦不同 每人的理想世界也不同

既然係咁,你港獨即係中中共計啦,點計黃絲都係蠢過豬,正死蠢

引用:
原帖由 地理農務系學生 於 2017-11-18 05:05 PM 發表
既然港獨不得人心, 何須打壓?
你碗粥有粒曱甴屎,你會照食嗎?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]