• 瀏覽: 21,302
  • 回覆: 107
  • 追帖: 2
+3
通常泛民支持者發覺理虧自已ON9左就會屈人係25或中共無間道以求劃清界線,梁游係一例,港獨一例,連胡官參選都話佢係黎界票。如果咁樣可以好過啲咪由佢地囉。始終都離不開鄭議員口中嘅選民。

既然班黃絲知道大老板係中共,做乜又咁昂鳩俾大陸利用,咁真係柒上柒喎。

引用:
原帖由 behappy1997 於 2017-11-13 06:39 PM 發表
系都唔奇, 中共最唔想見到政治不穩定的香港。 政改如果通過不單一人一票選特首, 最關鍵是下一屆就會全面開放直選所有立法會議員。 這個就是中共最怕的。 如果真的過半是反對派, 香港立法會就會陷入空轉, 而什麼人 ...
港獨係台獨政黨支援,因為佢想證明比台灣人睇一國兩制係失敗,搞衰你香港,迫中共出手,令中共丟臉,台灣一些政黨背景當然有美日援助。

引用:
原帖由 dan_dan524 於 2017-11-17 08:37 AM 發表

港獨係台獨政黨支援,因為佢想證明比台灣人睇一國兩制係失敗,搞衰你香港,迫中共出手,令中共丟臉,台灣一些政黨背景當然有美日援助。
呢個係博弈問題,到底港獨的存在對那一方面最有利但有得必有失。
明顯港獨是不可能的,所以中共利用港獨可以名正言順更大參與香港事務。個人認為,港獨存在對中共有利於穩定香港政治。

引用:
原帖由 地理農務系學生 於 2017-11-13 04:42 PM 發表
聰明嘅人都唸到係咁.

https://www.youtube.com/watch?v= ... -Ykw2VaVxz2b0sT7m_3

男屍5毛唔係太蠢, 但選擇扮唔知死撐.
公民黨,民主黨都是中共的馬仔,這個大家都公認!

唔搞亂香港, 點可以出兵鎮壓。應該係除非唔係。

引用:
原帖由 behappy1997 於 2017-11-13 06:39 PM 發表
系都唔奇, 中共最唔想見到政治不穩定的香港。 政改如果通過不單一人一票選特首, 最關鍵是下一屆就會全面開放直選所有立法會議員。 這個就是中共最怕的。 如果真的過半是反對派, 香港立法會就會陷入空轉, 而什麼人 ...
祝 儍人有傻福!

到而家先有人知道,但實在遲左D,不過後知後覺都未算為時已晚既,下屆垃圾會選舉前犯民要做多D野啦,尤其係區域工作

引用:
原帖由 behappy1997 於 2017-11-17 09:33 AM 發表

呢個係博弈問題,到底港獨的存在對那一方面最有利但有得必有失。
明顯港獨是不可能的,所以中共利用港獨可以名正言順更大參與香港事務。個人認為,港獨存在對中共有利於穩定香港政治。
只有智者先講博弈, 黃屍只係純粹俾情緒帶住走既一群, 話黃屍會博弈係踐踏緊博弈呢個詞

之前大紀元都有講唔出奇,共產黨入便分黨分派習總鏟除異已打貪咁犀利
http://www.epochtimes.com/b5/16/10/8/n8378183.htm

引用:
原帖由 地理農務系學生 於 2017-11-13 04:42 PM 發表
聰明嘅人都唸到係咁.

https://www.youtube.com/watch?v=71KRq4u_xhM&t=56s&index=14&list=PLPY0_ooDN1dtUy-Ykw2VaVxz2b0sT7m_3

哈哈哈!既然諗得到咁犯民黃絲仲做中共棋子全力配合,七情上臉?
到底誰最聰明?誰最硬銀實膠?

乜柒都係呢啲撲街講晒,一時話人中國政府打壓自由,一時話強力部門越境執法,全狗部都係山草藥,又冇証冇據

慘喇...........所有黃絲被慘中共利用咗............

D 黃絲仲唔死柒咗去.............

引用:
聰明�人都唸到係咁.

https://www.youtube.com/watch?v= ... -Ykw2VaVxz2b0sT7m_3

黃屍柒d喎,以為反共,實質投共

引用:
其實中共一d都唔怕香港亂或者政治不穩,最怕係比香港影響大陸民眾,怕由香港燒上大陸。所以班港獨又支那又龍獅咁得罪哂大陸人,咁共產黨就安枕無憂啦。香港對比大陸算什麼?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]