• 瀏覽: 21,316
  • 回覆: 107
  • 追帖: 2
+3
引用:
原帖由 地理農務系學生 於 2017-11-13 04:42 PM 發表
聰明嘅人都唸到係咁.

https://www.youtube.com/watch?v=71KRq4u_xhM&t=56s&index=14&list=PLPY0_ooDN1dtUy-Ykw2VaVxz2b0sT7m_3

男屍5毛唔係太蠢, 但選擇扮唔知死撐.
柒仔咪信兩條柒頭講野囉。

系都唔奇, 中共最唔想見到政治不穩定的香港。 政改如果通過不單一人一票選特首, 最關鍵是下一屆就會全面開放直選所有立法會議員。 這個就是中共最怕的。 如果真的過半是反對派, 香港立法會就會陷入空轉, 而什麼人做行政長官其實已經不重要了。 所以是有理由相信港獨是中共下的一步棋。 目的就是推到政改。 確實是好棋。 

一時又話江系習系鬥爭一時又話反港毒係中共派黎一時又話中共仲咩落閘831一時DQ港毒議員又話中共違反兩制一時又話中共借港毒打壓香港咩都賴中共就得啦如果甘都有得賴,甘你就應該支持DQ 晒d港毒, 支持政府要議員宣誓支持中共啦等中共無籍口收番一國兩制啦

其實,靜雞雞講個秘密俾你地知道啦,其實港獨系外星人勢力啊

我只想講以而家個班所謂港獨份子的智慧和手段佢地後台係咪大陸我唔知但我肯定是泛民既豬隊友先做既野對大局冇幫助甚至讓一些中間派市民產生厭惡而看最終結果得益者~其實都是大陸那怕搞得好好~就差一步就能獨立~在大陸硬實力面前~可以一夜之間由部隊接管甚至行一國一制都重得~

咁計扮民主派第一個跳出泥讉貴港獨狗啦......

民主第一大派攻民黨黨魁楊岳橋第一個跳出泥--攬佢地喎
一係, 就係楊岳橋都係共產黨隻狗

一係, 就係楊岳橋人頭豬, 俾中共玩到死死下

引用:
原帖由 地理農務系學生 於 2017-11-13 04:42 PM 發表
聰明嘅人都唸到係咁.

哈哈 .... 又如何 ?

引用:
聰明嘅人都唸到係咁.

https://www.youtube.com/watch?v=71KRq4u_xhM&t=56s&index=14&list=PLPY0_ooDN1dtUy-Ykw2VaVxz2b0sT7m_3

何君堯話港獨殺無赦, 又唔O岩聽??

呢個世界幾時都有陰謀論!

引用:
原帖由 andyyyy 於 2017-11-15 10:34 AM 發表
呢個世界幾時都有陰謀論!
有樣野佢地解釋唔到:

港獨講得最耐最凶狠係港大學生會, 完全係美帝體制內既組織, 有任何一丁點有可能同大陸/共產黨既學生都拒於門外

共乜產黨

當年陳一諤做港大學生會會長,泛民認為佢親中,就藉故搞文字獄,加上所謂「校友」推波助瀾,推人落台

依家都久唔久毒果會買行話某某參選內閣成員疑似紅底

疑涉紅底內閣永世無得贏

中世紀教會一邊散播異端邪說, 一邊把講真相的思想家和科學家指為巫師, 然後燒死.
古時叫獵巫, 現在叫港獨. 極左人士的夢想, 就是把自己不喜歡的人老屈成港獨人士, 以國家之名殺無赦. 
不止民主派, 連不夠左的如葉劉, 也在殺無赦之列, 正如何君澆的那句: 反對我的都支持港獨. 何其莫需有.

引用:
原帖由 名字好難想 於 2017-11-15 04:36 PM 發表
中世紀教會一邊散播異端邪說, 一邊把講真相的思想家和科學家指為巫師, 然後燒死.
古時叫獵巫, 現在叫港獨. 極左人士的夢想, 就是把自己不喜歡的人老屈成港獨人士, 以國家之名殺無赦. 
不止民主派, 連不夠左的 ...
中美俄強權就是這樣喇 .... 哈哈

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]