• 瀏覽: 1,211
  • 回覆: 10
【東方日報專訊】【本報訊】香港眾志秘書長黃之鋒於三年前衝擊政府總部,今年八月被改判囚六個月,早前獲准保釋等候上訴,他接受傳媒訪問時聲稱在獄中曾被要求脫光衣服,蹲下仰頭回答長官提問。懲教署署長林國良昨早出席活動後指,懲教署沒有這方面要求,而在個別情況下,在囚人士可提出投訴或向現場同事反映當時情況。他又提及,獄中的職業培訓與坊間機構無分別,只不過因性質問題,運作上有保安考慮。

應該係蹲下仰答其他犯人提問
唔關懲教事
又或者幫人含緊

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/黃之鋒稱獄中需蹲下仰答提問-懲教署長-在囚者可提投訴-213015035.html

錢就會繼續黎~~~錢係會繼續黎~~~
邊個叫你犯法!監凳無人權無自由是常識,使唔使比你上fb打卡呀!

「含乜嘢」呀?
大唔大支㗎?
引用:
原帖由 返工會暈 於 2017-11-13 02:06 PM 發表
【東方日報專訊】【本報訊】香港眾志秘書長黃之鋒於三年前衝擊政府總部,今年八月被改判囚六個月,早前獲准保釋等候上訴,他接受傳媒訪問時聲稱在獄中曾被要求脫光衣服,蹲下仰頭回答長官提問。懲教署署長林國良昨早 ...

佢有冇俾人通櫃, 要含人地的XX嗎? 

河童惡過懲教

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2017-11-13 02:17 PM 發表
「含乜嘢」呀?
大唔大支㗎?

蹲下啱啱好含荔枝

坐監都有荔枝食,又幾好福利喎,呢餐佢就飽啦。
引用:
原帖由 返工會暈 於 2017-11-13 02:31 PM 發表

蹲下啱啱好含荔枝

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]