• 瀏覽: 20,152
  • 回覆: 112
根本冇可能捉

得個20幾人咋

引用:
原帖由 前輩 於 2017-11-12 08:41 AM 發表
根本冇可能捉
哈哈,影左你相你就冇得走,乜野拉你唔到? 幾多罪犯都係靠cctv拉到人。

當然你班冇膽匪類識幪面,正式手羅架黎丟。

啲黃屍真係丟架,之前咁多人响度噓,一話要立法,幾多人即刻要坐低唔敢再噓,得返小貓三四隻😂😂

法都未立就驚成咁,真係“把口兇狠,身體好誠實”。

黃屍就係一堆“畏威不懷德”嘅刁民!

最低限度都要同中國大陸國歌法生效日一致!

到時,呢班刁民就連坐都唔敢坐,絕對變返一隻隻乖乖的可憐蟲😂😂

回歸20年本來平安無事,終於迫中央立法,反中人士見中央三分忍讓就上大紅,啲架真係自己攞嚟丟!

'攞架來丟' 的根本就是那班以為噓國家能侮辱國家, 實際是侮辱自己的低能無品的人. 
有人說立了法都捉不到人的"高人", 既然捉不到人為何不能立法?
一句話, 未立法先怕死, 講一些不是理由的理由去嚇市民,說國歌法令市民墜法網. 
大部分市民絕不怕立國歌法, 因為他在沒有立法時已尊重國歌, 立法後更不會不尊重. 至於一些死士, 有沒有立法都是不尊重, 這批人等被拉. 
不過現在嘈的是那班"又要威又要帶頭盔"的垃圾, 這班垃圾在立法後變成了乖乖的死狗, 不敢超越法律, 立法令他們玩野的自由失去了.
樓主又是哪種人?

政府、中央看來已觸摸到,對付黃絲刁民只能用強,往後大把好戲睇

還要立播國歌禁大小二便法。廢事班友借尿遁。

引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2017-11-12 08:03 PM 發表
'攞架來丟' 的根本就是那班以為噓國家能侮辱國家, 實際是侮辱自己的低能無品的人.
有人說立了法都捉不到人的"高人", 既然捉不到人為何不能立法?
一句話, 未立法先怕死, 講一些不是理由的理由去嚇市民,說國歌 ...
男屍以為咁講會阻止人噓國歌, 其實好幼稚.

如你所説,唔立法就更丟架,所以,即使係立法係丟架,都應該立法。

引用:
原帖由 Samhh 於 2017-11-13 03:40 PM 發表
立法吾一定完全阻止,交通條例立法幾十年,一樣有人違法泊車,超速駕駛。不過,後果就放在眼前,到時你敢噓,政府就敢拉敢告,成本噓者自負。

引用:
原帖由 nigel2014 於 2017-11-13 04:10 PM 發表

立法吾一定完全阻止,交通條例立法幾十年,一樣有人違法泊車,超速駕駛。不過,後果就放在眼前,到時你敢噓,政府就敢拉敢告,成本噓者自負。
成本唔係噓者自負, 係所有人都係輸家.

引用:
原帖由 地理農務系學生 於 2017-11-13 04:39 PM 發表
成本唔係噓者自負, 係所有人都係輸家.
又柒頭大眾化?

來來去咪果一百幾十隻門口狗吠。立法後有幾多隻狗敢吠都未知?同掟磚一樣,班柒頭全部收晒皮!

我吾噓,我輸咩!

引用:
原帖由 Samhh 於 2017-11-13 03:40 PM 發表
咪試下囉......法一定立, 人一定捉, 黃絲上到庭一定扮死狗
今日我講既, 立此為記

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]