• 瀏覽: 6,395
  • 回覆: 45
梁振英製造人類文明的倒退, 市民噓國歌無可避免.

問題係呢個噓國歌熱潮勢將延續起碼一兩代, 日後的中國歷史必然有所收錄, 一名千古罪人就此誕生...

引用:
原帖由 PatPat燒炮仗 於 2017-11-10 06:27 PM 發表

問題係呢個噓國歌熱潮勢將延續起碼一兩代, 日後的中國歷史必然有所收錄, 一名千古罪人就此誕生...
多謝CY勇於撥亂反正, 香港人才不致被毒媒欺騙下去。

倒果為因,巔倒是非。
唔係班黃屍西奴美狗港獨耳猿玩野,使乜DQ呀。

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-11-10 07:00 PM 發表
倒果為因,巔倒是非。
唔係班黃屍西奴美狗港獨耳猿玩野,使乜DQ呀。
倒果為因,巔倒是非。
唔係淫大通過831,點會有雨傘運動呀。

引用:
原帖由 PatPat燒炮仗 於 2017-11-10 07:04 PM 發表
倒果為因,巔倒是非。
唔係淫大通過831,點會有雨傘運動呀。
人大做咩,都系合情合法

仲 CY,仲 689
引用:
原帖由 PatPat燒炮仗 於 2017-11-10 06:27 PM 發表

引用:
原帖由 tkgb1981 於 2017-11-10 07:22 PM 發表

人大做咩,都系合情合法
呢個就係死因.

引用:
原帖由 PatPat燒炮仗 於 2017-11-10 07:42 PM 發表

呢個就係死因.
你地吾守法??

引用:

樓主所講的“噓國歌”、“千古罪人”都是因為“梁振英製造人類文明的倒退”而引起。

但甚麼叫做“製造人類文明的倒退”?
“製造”過程需要甚麼工具?縲絲批?士巴拿?
“人類文明”又如何“倒退”了?不再用電,鑽木取火?

引用:

你老味。
英國佬果陣有幾撚文明呀。
比你選港督呀,
比你選耳猿呀。
連高官都係英國直接飛隻鬼黎做乍。
昂撚九。

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-11-10 10:01 PM 發表

你老味。
英國佬果陣有幾撚文明呀。
比你選港督呀,
比你選耳猿呀。
連高官都係英國直接飛隻鬼黎做乍。
昂撚九。
英國佬唔會DQ民選議員

引用:
原帖由 地理農務系學生 於 2017-11-10 10:33 PM 發表
英國佬唔會DQ民選議員
英國耳猿不會在宣誓加XXXX is not UK
即使是蘇格蘭耳猿,亦不會咁做。

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-11-10 10:39 PM 發表

英國耳猿不會在宣誓加XXXX is not UK
即使是蘇格蘭耳猿,亦不會咁做。
人地做D更激嘅嘢都冇事。

引用:
原帖由 地理農務系學生 於 2017-11-10 11:56 PM 發表

人地做D更激嘅嘢都冇事。
具體d講下,更激即係點激。

不過英格蘭方面有更激的報復行動,我都知播,愛丁堡被屠城過幾次。

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2017-11-11 12:06 AM 發表

具體d講下,更激即係點激。

不過英格蘭方面有更激的報復行動,我都知播,愛丁堡被屠城過幾次。
外國D反政府份子從來出手都激過香港, 但就從未聽過大國政府小氣到用卑鄙手段DQ民選議員。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]