• 瀏覽: 6,713
  • 回覆: 35
+2
今日飲茶聽到隔離枱痛罵香港狗官過份擦鞋,講嘅舔共說話比內地官員更嘔心,難明點解佢地會講得出。其實要收幾多錢先會令一個人腐化到呢個程度?

你發現傻佬一個

被害妄想症+幻覺+幻聽

引用:
原帖由 Classico 於 2017-11-6 08:53 PM 發表
今日飲茶聽到隔離枱痛罵香港狗官過份擦鞋,講嘅舔共說話比內地官員更嘔心,難明點解佢地會講得出。其實要收幾多錢先會令一個人腐化到呢個程度?
無幾耐之前你個英媽國人叫香港人唔好幻想自己係英媽人,唔知你知唔知呢?

引用:
原帖由 Classico 於 2017-11-6 08:53 PM 發表
警察歸類"傻人發現"。

引用:
五毛錢便足夠了

引用:
更正:
腐化 ---> 無恥

引用:
原帖由 melodychung 於 2017-11-7 02:16 PM 發表

更正:
腐化 ---> 無恥
原來又係分身戶口。

引用:
創作不夠全面,整段故事無交代大陸人喺邊

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2017-11-7 05:37 PM 發表

創作不夠全面,整段故事無交代大陸人喺邊
純粹創作,梗會有瑕疵稼啦。

靠飲茶聽到隔離枱講嘅就可以當係腐化證據?

幻聽

引用:
同標題唔同啊.......

你明明係偷聽個傻佬港人講野,如何得出大陸人覺得作嘔既結論?

真相浮現,原來文中未曾出現嘅大陸人係發帖嗰個

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]