• 瀏覽: 3,180
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
+2
中國移民首選國家前三名: 美國, 加拿大, 澳洲
三國獲得永久居留權的中國人, 分別約為71798人
34000人, 27334人, 總數為13.3萬人 (2013年數字)
牛屎對國家及香港制度咁諸多不滿,又無恥地仲要死賴係香港,不如屎左佢啦

只係睇到一班人驚到瀨屎
立完國歌法,跟手就係 23 條。
引用:
原帖由 PIasticMan 於 2017-11-6 07:33 AM 發表
【本報訊】全國人大常委會日前通過將《國歌法》納入《基本法》附件三,經本地立法後實施。民主黨許智峯和社...

https://static.appledaily.hk/images/apple-photos/video/20171106/720pix/1509910177_44ca. ...

人哋係「死監躉」
人生十分好銀精彩果種呀
仲唔係大將軍
引用:
原帖由 PY5872@11D 於 2017-11-6 10:31 AM 發表
佢係大將軍?我呸!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 屢禁不改 於 6/11/2017 10:40 發表

...實行一制,全面管治嘛~
I don't think so. 就算實行一制, 亦難於全面管治香港   

都係嗰句咁L驚咪住係香港咯!呢家成日有人公然公開侮辱國歌,所以咪要立法阻止咯。學生上堂犯規都要記過啦小學雞!家有家規國有國法,呢度係中華人民共和國香港特別行政區唔係香港國!一國兩制下永遠關係國家既都係國行先!覺得無自由咪移民走咯!

睇到呢 d 標題唔駛估都預左係毒果

引用:
原帖由 PY5872@11D 於 2017-11-6 10:31 AM 發表
佢係大將軍?我呸!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
比毒果新聞笑死

引用:
原帖由 falconV8 於 2017-11-6 10:45 AM 發表

I don't think so. 就算實行一制, 亦難於全面管治香港   
唔好咁開心呀,如果係一制既話,拉到你就末必係香港審判,分分鐘在內地服刑,再無假期優惠,而且判得都唔會輕架,有排坐囉!你想得太簡單了。

投共鼠王芬話:大陸人疴屎都是香的,此人已經是大陸御用五毛芬。

大清已亡乜歷史都挖墳,時代仲需要發展嘛
(不過,明眼人都知道呢班人5希望香港有得發展)

引用:
原帖由 PIasticMan 於 2017-11-6 07:33 AM 發表
【本報訊】全國人大常委會日前通過將《國歌法》納入《基本法》附件三,經本地立法後實施。民主黨許智峯和社...

https://static.appledaily.hk/images/apple-photos/video/20171106/720pix/1509910177_44ca. ...
ON 鳩想法
人人守法
何需立法
通街正人君子

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]