• 瀏覽: 276,750
  • 回覆: 3,006
  • 追帖: 14
+268
引用:
原帖由 bomdhead 於 2017-11-5 07:06 PM 發表

用分身搭夠!
你睇返全部都係用同一個AC發出既帖黎架。

引用:
原帖由 亞藍米 於 2017-11-5 07:21 PM 發表

以前新聞版好似限4個,有人檢舉版主會刪除,好似好忙。
後尾香討引進最先進系統自動限制24小時在同一版發5帖,D版主咪可以用更多時間睇下邊個殺得痛快
原來有引進最先進系統........係咁我買定花生等睇戲

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2017-11-5 04:45 PM 發表

冒牌a貨   咁快就一星級
睇到佢咁樣都燉佢辛苦~

引用:
原帖由 亞藍米 於 2017-11-5 07:11 PM 發表

@neverdear 我覺得可以表示直接回應指定的人
@亞藍米 即係一對一 feel.
咁新聞版之後一定好多人用,玩單挑

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2017-11-5 05:37 PM 發表

ee呢排同邊位會員嘈過?
即使被人惡毒咀咒,我一不回應,二不檢舉,所以絕冇同任何人嘈。

引用:
原帖由 kwan1516 於 2017-11-5 05:43 PM 發表

你睇下冒牌a貨佢出既post嚟嚟去去全部都係毒果post
淨係國歌法都連續出四個毒果既link.....緊係話咁快就一星級
重點係...........呢個冒牌E.E好明顯係收肥佬黎錢既毒果 ...
唔知佢 出一個post收幾錢呢

引用:
原帖由 亞藍米 於 2017-11-5 07:12 PM 發表

你食唔食蠟架
我無辣不歡

引用:
原帖由 偷野用 於 2017-11-5 07:43 PM 發表

睇到佢咁樣都燉佢辛苦~
心存憤恨,對任何事都睇唔順眼,人生最痛苦莫過於此。

引用:
原帖由 neverdear 於 2017-11-5 07:49 PM 發表

@亞藍米 即係一對一 feel.
咁新聞版之後一定好多人用,玩單挑
真係單挑有乜問題好過任何回覆都係標籤字眼咁無聊喎。。。。。

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2017-11-5 09:04 PM 發表

心存憤恨,對任何事都睇唔順眼,人生最痛苦莫過於此。
我係一個講理由既人。但有理據而無人駁到嘴是否等於成功?只代表人緣唔好。。。。。

引用:
原帖由 亞藍米 於 2017-11-5 09:10 PM 發表

我係一個講理由既人。但有理據而無人駁到嘴是否等於成功?只代表人緣唔好。。。。。
相對嚟講 你人緣一定好過我啦

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2017-11-5 09:49 PM 發表

相對嚟講 你人緣一定好過我啦
施主可嘗試係廳中間放一舊大石春,一個音樂盒,四枝桃花,五個女皇錢幣,一個金魚缸,一套火雲戰衣。這樣或可望增強人緣…

引用:
原帖由 chanwah1963 於 2017-11-5 10:15 PM 發表

施主可嘗試係廳中間放一舊大石春,一個音樂盒,四枝桃花,五個女皇錢幣,一個金魚缸,一套火雲戰衣。這樣或可望增強人緣…
呢個係急救陣喎,3日唔見效衰足3年架

引用:
原帖由 chanwah1963 於 2017-11-5 10:15 PM 發表

人緣好就唔使搵幾個月都無工開啦

引用:
原帖由 亞藍米 於 2017-11-5 10:20 PM 發表

人緣好就唔使搵幾個月都無工開啦
你係咪攪錯左,擺咗個"雲德壹陣陣"呀?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]