• 瀏覽: 276,731
  • 回覆: 3,006
  • 追帖: 14
+268
引用:
原帖由 auntie-ee 於 2017-11-5 03:14 PM 發表

快遞,塊地,普通話的確是同音的

http://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27037631&extra=page=1

引用:
原帖由 neverdear 於 2017-11-5 09:30 AM 發表
@泉船 借名一試
@neverdear ,hi

引用:
原帖由 泉船 於 2017-11-5 03:25 PM 發表

@neverdear ,hi
想請教下,依個功能同引用別人有什麼分別??

引用:
原帖由 neverdear 於 2017-11-5 03:31 PM 發表

http://www.discuss.com.hk/forumdisplay.php?fid=90&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

會員可前去那裡發問。

謝謝

大版主,香討改革後好好多

引用:
原帖由 123chung 於 2017-11-5 03:20 PM 發表

http://news.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27037631&extra=page=1
冒牌a貨   咁快就一星級

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2017-11-5 04:45 PM 發表

ee呢排同邊位會員嘈過?

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2017-11-5 04:45 PM 發表

你睇下冒牌a貨佢出既post嚟嚟去去全部都係毒果post
淨係國歌法都連續出四個毒果既link.....緊係話咁快就一星級
重點係...........呢個冒牌E.E好明顯係收肥佬黎錢既毒果既自僱人士

引用:
原帖由 kwan1516 於 2017-11-5 05:43 PM 發表

淨係國歌法都連續出四個毒果既link.....緊係話咁快就一星級
重點係...........呢個冒牌E.E好明顯係收肥佬黎錢既毒果 ...
可能無錢嫁,純係信徒。 貼錢做都無所謂果種。

引用:
原帖由 kwan1516 於 2017-11-5 05:43 PM 發表

重點係...........呢個冒牌E.E好明顯係收肥佬黎錢既毒果 ...
一日只能出五個post嘅版規有冇改到?

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2017-11-5 07:03 PM 發表

用分身搭夠!

引用:
原帖由 neverdear 於 2017-11-5 03:31 PM 發表

@neverdear 我覺得可以表示直接回應指定的人

引用:
原帖由 auntie-ee 於 2017-11-5 03:14 PM 發表

快遞,塊地,普通話的確是同音的
你食唔食蠟架

引用:
原帖由 andy1958_1 於 2017-11-5 07:03 PM 發表

咦!一日只能出五個post嘅版規?講講下又係喎!如果係有人唔跟版規咁要版主處理

引用:
原帖由 kwan1516 於 2017-11-5 07:15 PM 發表

咦!一日只能出五個post嘅版規?講講下又係喎!如果係有人唔跟版規咁要版主處理
以前新聞版好似限4個,有人檢舉版主會刪除,好似好忙。
後尾香討引進最先進系統自動限制24小時在同一版發5帖,D版主咪可以用更多時間睇下邊個殺得痛快

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]