• 瀏覽: 9,336
  • 回覆: 153
+14
五星紅旗迎風飄揚,,,

引用:
原帖由 PIasticMan 於 2017-11-2 06:41 PM 發表

李飛個仆街 全家都係美國人
如果你人在中國,你有外國護照,口裡什麼也不說,你必是成功人仕。

如果你人在中國,老婆孩子有外國護照,口裡經常愛國在嘴邊,你至少是個幹部。

如果你人在中國,老婆孩子有外國護照,口裡不但經常愛國在嘴邊,還指導他人愛國,你至少是高官。

引用:
原帖由 care9394 於 2017-11-3 12:07 AM 發表
尊重國歌係合情合法合理∼∼
但唔係真心,要強迫就真係........

引用:
原帖由 max0940 於 2017-11-2 04:31 PM 發表
全國人大常委會正在北京審議增加香港《基本法》附件三的全國性法律,預料包括《國歌法》。全國人大常委會副秘書長兼基本法委員會

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20171102/photo/bkn-20171102120930572-1102_00 ...
馬會的商業行為,根本唔需要奏國歌。 肛毒泛淫又製造假消息嚟恐嚇市民。

痴L線

引用:
原帖由 沉默的等待 於 2017-11-3 10:46 AM 發表

如果你人在中國,你有外國護照,口裡什麼也不說,你必是成功人仕。

如果你人在中國,老婆孩子有外國護照,口裡經常愛國在嘴邊,你至少是個幹部。

如果你人在中國,老婆孩子有外國護照,口裡不但經常愛國在嘴邊, ...
有美國護照才可以統治埋收購左美國既資產, 呢個係美國人要求, 但有左護照只要來有管轄權, 有乜問題﹖我反而覺得美國要求呢樣野係出賣國家多..只要有錢就可以入藉入收購美國,管理敏感資產

都話黃絲活在香港只有一世無奈

早應如此,再把走狗漢奸,趕盡殺絕 !

我讀書果個年代!
個個課室有老女人張西相!
唔準鬧個西婆,唔係監都有得坐!
宜家班畜生老師,提都唔燃提!

引用:
原帖由 棧道 於 2017-11-4 05:05 AM 發表
我讀書果個年代!
個個課室有老女人張西相!
唔準鬧個西婆,唔係監都有得坐!
宜家班畜生老師,提都唔燃提!
尼條西婆吖

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]