• 瀏覽: 3,532
  • 回覆: 26
在此衷心希望受傷警察早日康復,早日回復崗位為市民服務。亦希望狗口之人,多災多難,折福折壽

嘩,無人性到咁樣真系要丟去堆填區至得咯

樓主,希望你能有一些惻隱之心, 否則你和畜牲沒有分別.

我信積口德,有報應

一樣樓主,早s早z

引用:
原帖由 keithyiuchipan 於 2017-10-23 10:19 PM 發表
樓主,希望你能有一些惻隱之心, 否則你和畜牲沒有分別.
其實佢本來和畜牲沒有分別。

引用:
原帖由 護陰急先鋒 於 2017-10-24 01:01 AM 發表

其實佢本來和畜牲沒有分別。
請你地唔好侮辱畜牲,因為畜牲都可以製成美味食物,佢連畜牲都不,如衹可以用垃圾黎形容。

強烈建議樓主,出帖前先組織下自己想表達咩事,再慢慢諗下點樣以文字描寫........

打兩句“警察比人斬,報應“,然後就標題寫政治討論........

呃分呀?

做錯事有報應,黃知瘋好快又加監,是最好的證明.
下一位到樓主家人.

樓主俾人咁閙法就真係報應咯!👎

引用:
原帖由 梁玉芬 於 2017-10-23 07:18 PM 發表
起碼有3萬一個月, 爭在未死, 報應報應
一個市民被有精神病人傷害是社會問題,而剛剛那個市的職業是警察,而且樓主説那是報應,那是樓主認知有問題,報應應該是靈性宗教問題,請在宗教版區發題。或者有邪教版區更適合。

引用:
原帖由 梁玉芬 於 2017-10-23 07:18 PM 發表
起碼有3萬一個月, 爭在未死, 報應報應
樓主, 做人要留下口德, 報應報應

引用:
原帖由 快樂榮 於 2017-10-23 09:30 PM 發表
在此衷心希望受傷警察早日康復,早日回復崗位為市民服務。亦希望狗口之人,多災多難,折福折壽
人在做天在看,放心,呢啲畜牲一定會收派分彩的

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]